Followers

Transformasi yg x menjadi...

>> 20 October 2009



Salam semua...
ceria2 kan pg anda..hehehe..apehal aku ni...jap sedih ...ni ceria lak...korang ingt x lg n3 aku yg tjuks dia sesuatu yg x dsangka...sape2 yg bc n3 tu tahu lah..sape2 yg x thu sila rujuk balik...hehe...x pakse...aku rase happy...sbb ssuatu yg aku rse x sgka tu x terjadi...hehehe...Syukur Alhamdulillah...msti ramai yg tertatnya ape mende lah yg x terjadi tu...wawawa...biarlah rahsia...hik..hik..k lah xnk melalut2 lg dh...nti pning plak korang mmikirkannye...xyah pkir2 k...just wish me luck n happy in my life jek...bye..bye..

4 tolong sok sek:

CuTeMiUt78 October 20, 2009 at 1:09 PM  

lor.. gitu plak.. kan dah janji nak citer kat akak..

umminabilah October 20, 2009 at 1:24 PM  

xder..ari tu ada staff nk kna remove sbb financial prob...pastu x jd remove...he..he..so back to normal

CuTeMiUt78 October 21, 2009 at 2:45 PM  

oh... gitu ke.. ingat kan pasal apa la kan

umminabilah October 21, 2009 at 3:07 PM  

emm tu je kak...wat suspen jek yek? he...