Followers

Aksi2 Nabilah

>> 21 October 2009

Salam semua...

ape kabo pagi ni..sihat??Alhamdulillah...aku biase jek....emm pg2 ni slow kit nk stat keje...ngadap blog dulu...pg ni nk story ape...emm ingt nk tjuk video aksi nabilah yg tgh main dgn ride nyer...hehe..emm tgk bawah ni..eh tp sblum tu sorry video ni melintang lak...x reti nk edit...sorrylh kalau skit lher korang...huhuhu..

video

emm...tgklah aksi dia bile naik mende tu...siap ade sound lg...mcm naik motor lak...nabilah ni suka naik motor ptg2...tu yg bile naik mende ni siap ade sound mcm mtor...ha kat bawah ni bahaya...dh start agresif..

video

huhuhu...bahaya...aksi mat rempit...tkjut jgk aku mse ni dhlh tgh ambik video dia...tkut x smpat smbut...hehehe...kelakar...ni dh mcm mat rempit...mne dia tgk ntah smpai tiru gaya mat rempit ni...and lastly...

video

emm...dia tunjuk kat kakak2 yg dtg mengaji tu yg dia dh bleh bgun sdiri and siap bjoget lg...jln xleh lg...bile lah agknye...harap2 cptlh adik leh bjalan...mcm2 aksi Nabilah ni...kadang2 risau aku dgn aksi2 dia ni...ish..ish..dhlh baby girl...seksok jgn lah jd mcm mat rempit...Nauzubillah...

2 tolong sok sek:

CuTeMiUt78 October 21, 2009 at 2:47 PM  

hik..hik..hik.. lawak la nabilah ni.. blh geng ngan abg mirul ya

umminabilah October 21, 2009 at 3:06 PM  

huhuhu...tulah...ish geramm jek budak ni