Followers

Weekend yg busy...

>> 19 October 2009

Salam semua...
story aku ari ni nk cite psal weekend aku yg agak busy...ape yg busy?? mau x busy adik laki bongsu aku kawin la...cibuk lah aku kesana kemari spjang pkwinan adik aku ni...yelh sbgai kakak prmpuan yg sulung kna lah ambil hal bab2 ni ye x? so, jom layan pic aku mse mjlis kwin adik aku ni



emm ni aku posing dulu dgn htran sebelum bergerak ke umah pempuan...nampak buah tu? yum..yum..sdap je...

emm ni posing beramai2 dgn adik aku yg paling rendah n sepupu sepapat ku..

nilah adik bongsuku...dah kwin dah...lpas ni besarlh tgungjawab ko...

kualiti gambar kurang bagus...x pe nti aku upload yg ctik kit..adik aku n wife nyer...

n lastly...anak dare aku yg agak confuse mse ni sbb tgk trlalu ramai orang...he..he..confuse ke dik??
Selamat Pengantin Baru Buat Paksu...dari Nabilah...

6 tolong sok sek:

CuTeMiUt78 October 19, 2009 at 10:11 AM  

hik..hik..hik.. beso tanggungjawab pas ni kan..selamat pengantin baru tuk adik umminabilah

umminabilah October 19, 2009 at 10:37 AM  

yelah kak..dh kawin besarlh tgungjawabnyer...time kacih..

r0ha!Za October 19, 2009 at 10:48 AM  

nape bt muka cm tu nabilah woii..
adik ko kawin ngan org mn??
selamat pengantin baru la bt adik ko tu yerk..

umminabilah October 19, 2009 at 12:19 PM  

org kt2 ctu jgk..x berkembanglah family aku ni..

kaseh.alphalipid October 19, 2009 at 3:20 PM  

salam kenal..thanks for dropping by my blog.btw..nk tnya gak...izan ni duk mana?keje mana?

ezira17@gmail.com

umminabilah October 19, 2009 at 3:33 PM  

salam kenal to Kaseh.alphalipid..izan duk terengganu...keje kat paka trg jgak..knape? kenal ke?