Followers

Alamak Lupa lak...

>> 12 October 2009

Salam semua...


amacam korang semua cihat...lame x wat n3 stori mory ni, asyik n3 contest ajo...gile contest lah plak..n3 aku kali ni nk citer psal smalam..knape lah sjak akhir2 ni cpat jd pelupa ye...ingat cik abg ni kot...ish baru pg 4 ari dh jd plupa..truk btul umminabilah ni...alkisahnye, smalam mse duk hadep mde ni, ade lh srang office mate aku ajak aku trun bawah g beli A,B,C n goreng psg..emmm leh gak lame x mkn A,B,C akak kt bwah tu, sedapp..aku pun pglh...kbtulan bos dh balik..bile dh order trnmpak lah Bihun Sup dlm plastik, aish ni kalu bli kt Nabilah ni dia suke mkn ni..dgn rakus aku ambik n bayar...dh naik office sambil mkn smbil hadep blog...ui..x sdar...tgk2 kul 5.30 dh..time to back...aku pun dgn pntasnye mgmas mja aku n capai handbag aku...trus trun..aku pun drive lh kete...mcm biaselh...en.hubby dh g keje kna drive sdri...dgn lju nye aku drive smpai sparuh jln...Alamakkk..! mcm ne leh lupe ni...Bihun Nabilah tertinggal..nk ptah balik kunci x der...officemate confirm dh balik sume...adui...sedihnyer...x dpt ah Nabilah nk mkn bihun sup...dhlh faveret die..await lh ummi lupa dik...nasib baik tok bawak Nabilah g pasar mlm kt area umah aku...alih2 dpt mkn mee sup..he... at least dpt gak ah merase Nabilah..sguh frust aku..bile dtg ofis pg ni tgk..mmg cnfirm Bihun sup tergolek kt bawah meja..dh basi...so kt tong smpah lah tmpt nye..mbazir jek...maaf ye bihun sup...x sgaja...mmg x ingat..hu..hu...





p/s: so moral of story, bile time nk balik keje, jgn tgopoh gapah...cek dulu kot2 ade ape2 kt bawah meja ke..kt mane2 yg trselit kt meja tu..jgn terus balik je...aduss...pedih...he..he..

2 tolong sok sek:

CuTeMiUt78 October 12, 2009 at 1:06 PM  

alahai sian la nabilah ya..

umminabilah October 12, 2009 at 1:40 PM  

emm tulah..asyik lupe je ummi dia ni..