Followers

Under construction yg ke...ntah berape kali

>> 13 October 2009



Salam semua...

dukacita di umumkan umah binaan aku ni tgh renovate....entah yg ke brape kali nk tukar ni? aku ni cpt jemu ckit dgn ssuatu design...mesti ade nk tkar je..dan umah aku ni akn d construct oleh member baik aku...hik..hik...merangkap kwan blogging aku...nk thu sape? biarlh rahsia...he...n service ni free of charge...kan Ku? hik..hikk..klah korang...sebarang kesulitan sepanjang teratak aku ni d renovate amatlh dikesali....tp jgn plak x terjah blog aku ni walau tgh renovate.. leh ikuti mcm biase...cume x come ckit ah...InsyaAllah akn dsiapkn scpat yg mgkin oleh kontraktor yg bertauliah ni...hik..hikk...kan Ku?....and to Ku, thanks alot sdi nk renovate teratak aku ni k...jgn pning2...kalau pning kpala, rest dlu ckup2....wokeh...ntikan perubahan baru teratak aku ni...see u later......

3 tolong sok sek:

CuTeMiUt78 October 13, 2009 at 5:01 PM  

hah... dah berubah dah ni.. siap ada 3 column lagi tu.. bertambah2 comey aarrr

CuTeMiUt78 October 13, 2009 at 5:01 PM  

hik..hik..hik.. tau sapa yg duk ubahkan ni..so cik ku.. taknak tlg ubahkan blog akak gak ke..

umminabilah October 13, 2009 at 5:16 PM  

hik..hik..akak dh tau ke??..alamak kantoi..hu..hu..kalau nk jgak kna tnye tuan dia sdri ah kak..he..