Followers

cutest baby in walker

>> 11 October 2009


Salam semua..
hu..hu contest lg..npk nye gile contest aku ni..he..he..saje je utk suke2..leh mengeratkn lg talian silaturrahim..ye x? so sape2 nk join ni conditionnye..

Syarat Penyertaan:



• Jadi Follower ometomei dan add ometomei dalam bloglist anda -Done

• Umur si comel mestilah tidak lebih 2 tahun- Done

• Letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini- Done

• Dalam entri itu, upload satu (1) gambar si comel yang berada di dalam walker-Done

• Ceritakan pendapat anda tentang walker tersebut (baik dan buruk)-Done

• Sila nyatakan nama si comel dan umurnya-Done

• Bila dah siap, tinggalkan link entri anda . - Done
 
and the winner is oops lum mnang lg lh..contesternye ialah:
 



Name: Nur nabilah Ilhami Binti Mohd Noor
Umur: 1 thun 6hari..

Ni mase mula2 nabilah duk dlm walker...time ni 5 bulan..excitednyer dia mula2 duk dlm walker..kebaikan walker ni, leh lah aku bersenang2 sdikit bile Nabilah duk dlm walker...xyah nk pgang..cme kawal je..keburukannye, kalau x kwal Nabilah akan jtuh tersungkur, so kna kawal selalu..hik..hik..
so, harap pngajur berpuas hati n komen kalau ade yg x fullfil syarat penyertaannye..wish me luck babe...

4 tolong sok sek:

r0ha!Za October 11, 2009 at 9:52 AM  

anak dara sape la tu comel ngat duk dlm walker..
org kata kalu anak duk dlm walker gerak situ sini cpt leh jln..tp anakanda aku tu mls blja jln..suh dukung aje..nyampah..
k gud luck nabilah

umminabilah October 11, 2009 at 9:59 AM  

emm ank dare aku tu x leh jln lgpun..duk dlm walker kjap je..

Orked October 13, 2009 at 1:14 PM  

salam..alohai comeinye nabilah..tq join contest kite..

umminabilah October 13, 2009 at 2:10 PM  

he..he thanks ye...