Followers

~marahkan nyamuk kelambu dibakar....huhuhu~

>> 29 June 2010

Salam semua..

owh lamenye menyepi....
bukan ape lame ummi xupdate...ni ade kaitan dgn tajuk kat atas tu...
hari tu punyelh ummi bersungguh nk update blog ummi ni...
nak wat lah n3 pasal Nabilah si budak kecik yg bermacam ragam tu...
nk lah upload gambar terbaru dia...
tuptup cari kabel hphone ummi x jumpa...
Nabilah lah ni...xde org lain dh...
bisik dlm hati ummi...cari punye cari x jumpa...
emm mood nk berblogging pun pudar lah...
lps tu hr ni tergerak lah hati nk tnye en.hubby yg call pg td...
'abg, kabel hphone syang abg bawak ke?'
'haah....abg bawak'
aduss...gerammnye ummi....penat ummi cari...sepatah pun x bgthu...
kecian Nabilah...x pasal2 kena tuduh kat ummi ye...
sorry ye my doter...hikhik...
nilh yg dikatakan...
nyamuk punye pasal habis kelambu dibakar....
nk wat camne...dh nyamuk tu nakal ye...hahaha...

nanti kalau ummi ade altenatif lain...ummi uploadkan pic terbaru nabilah...





yg ni yg bulan lepas punyer...
budak kecik ni sekarang kan main petah bercakap...
hujung2 je clear...dpan2 xtahu hape..hehehe
activenye x payah nk cakap...
semua org dlm umah semput duk kejar dia...hehehe
klah...nanti ummi update lg blog ni...
adios...


4 tolong sok sek:

i z z a June 29, 2010 at 12:28 PM  

kak long dh besar dh...lebih rupa abah dia la..

Anje a.k.a Mama_Balqis June 29, 2010 at 3:14 PM  

ala sian dia kena marah dgn ibu ek...tak pe nanti minta ibu belanja aiskrim k

umminabilah June 29, 2010 at 4:23 PM  

to izza-> yelah auntie izza...Nabilah dh besar tp xdpt adik lg..hehehe...kalau abah dgr auntie ckp Nabilah rupe mcm abah...kembang jelh abah...hehhe

umminabilah June 29, 2010 at 4:24 PM  

to Anje a.k.a Mama Balqis-> tulh auntie...x pasal2 nabilah kena marah kat ummi...huhu...belanja aiskrim? ok gak tu..hehe