Followers

~16.06.2006- 16.06.2010 hepy anniversary to us~

>> 16 June 2010

Salam semua..

fuhh..fuhh...waa agak berabuk lah blog aku ni...siap ade sawang lg...huhuhu
x tau lah nape jap akhir2 ni no mood nk blogging...
emm xpe lpas ni akan ku cuba utk menjadi blogger tegar...hehehe...
kawan2 semua...hari ni 16 . 06 . 2010
merupakan hari ulang tahun perkahwinan kami yg ke-4.
sedar x sedar rupenya dh 4 tahun aku bersama hubby tercinta dlm melayari zaman perkahwinan ini...huhuhu..
sungguh terharu...banyak kenangan manis dan pahit dalam kehidupan aku sebagai seorang isteri and seorang ummi utk budak kecik tu...Nabilah...buah hati pengarang jantung kami...

'ku harap..semoga Allah akn terus melindungi hubungan aku suami isteri
dari sebarang malapetaka dan sesuatu yg x diingini...
semoga aku akan menjadi seorang isteri yg solehah kepada hubbyku
and seorang ummi yg baik kepada puteriku...'

'to my hubby- semoga abg akan menjadi seorang ketua keluarga yg baik utk family kita, dapat menjadi
seorang suami yg lebih baik dan seorang ayah yg baik utk ank kita...'





Happy Anniversary Greetings, Wishes, Glitter Graphics


kawan2...doakan kebahagian kami....

p/s: hubby kat offshore....x dapat nk celebrate bersama...huhuhu...sedihnye..nanti nk htr emel lah..
emmm tahun lpas ummi dpt set mutiara...tahun ni ummi dapat ape ekk...try guess?



12 tolong sok sek:

i z z a June 16, 2010 at 11:01 AM  

hepy anniversary..moga bahagia ke akhir hayat..amin

p/s : jgn sedih2 k..mntau thn2 akan dtg bleh celebrate sama..

UmiDAnisH June 16, 2010 at 11:15 AM  

epi enivesary.. moga kalian dipanjangkan jodoh hingga kesyurga dan dilindungi allah selalu.. =)jgn sedih2 dihari bahagia

ibu emy efy eqy June 16, 2010 at 11:32 AM  

semoga ummi nabilah dan suami berbahagia di dunia dan akhirat...

Farra Dhelina June 16, 2010 at 1:20 PM  

happy annvsry! smga kekal bhgia ke akhr hyt..amin.

Tie-Ibu wawanisolehah June 16, 2010 at 2:35 PM  

Happy Anniversary Ijan...Moga berbahagia sentiasa & kekal hingga ke akhir hayat.Amin

umminabilah June 17, 2010 at 4:20 PM  

to izza-> thanks...yelh..harap2 camtulh...huhu

umminabilah June 17, 2010 at 4:21 PM  

to umidanish-> thanks alot...Amin...

umminabilah June 17, 2010 at 4:22 PM  

to ibu emi efy eqy-> time kasih banyak2 :)

umminabilah June 17, 2010 at 4:23 PM  

to faradhelina-> thanks...InsyaAllah...Amin

umminabilah June 17, 2010 at 4:23 PM  

to K.tiey-> thanks akak...mudah-mudahan...Amin...

CuTeMiUt78 June 24, 2010 at 3:41 PM  

salam dik.. lama tk menyinggah sini..
oh al kisahnya.... selamat ulang tahun perkahwinan yg ke 4 dik.. semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat..

umminabilah June 25, 2010 at 11:23 AM  

to cutemute-> thanks kak...tulh...ijan pun lma dh x mjguk blog kwan2...huhu...nti singgah