Followers

~BABY WITH SOOTHER OR FEEDING BOTTLE CONTEST~

>> 13 May 2010

Salam semua....

td mse blogwalking terjumpa satu contest ni...


contest ni d anjurkan N.A.I
Bersempena dengan ulangtahun anak teruna N.A.I yang pertama
 SYARATNYA sangat senang bagi mereka2 yang suke join contest mcm N.A.I ni.

1. Jadi FOLLOWER blog ni – ngeee..;)

2. Buat ENTRY berkenaan dgn contest.

3. COPY banner di atas and letak kat side bar blog u all dengan link sekali la.

4. Upload SATU atau DUA gambar anak yang berumur in between 0-4 tahun dengan PUTING atau  BOTOL SUSU atau KEDUA2NYA sekali pn boleh tp jgn lebih dua keping.

5. Sertakan sekali nama anak, tarikh lahir, dan email u all untuk dihubungi

6. Sila TAG kepada member2 anda yang ada anak..berapa TAG pn xkesah at least SATU

7. Dan last sekali JANGAN la lupa tinggal komen berserta linknya kalau tidak nanti cane N.A.I nk terjah untuk confirmation u all nanti. 

pesertanye:


Nama: Nur Nabilah Ilhami Bt Mohd Noor
Tarikh lahir: 5 oct 2008
email:umminabilah@gmail.com

nak tag sape ye...


hehehe...so harap penganjur berpuas hati...
wish me luck...



6 tolong sok sek:

i z z a May 13, 2010 at 12:50 PM  

wase mcm knl jer amik pic mn nih..hihi..aih anak dara nih x lps hok mulut tuh..gud luck

N.A.I May 13, 2010 at 2:13 PM  

Okies,auntie dh tgk..tq

mama zharfan May 13, 2010 at 4:30 PM  

good luck ;)

ieda May 13, 2010 at 5:02 PM  

lama dah akak x joint contest .. huhuh

sekamar rindu May 14, 2010 at 9:11 PM  

salam...


gaya pemenang ni...

umminabilah May 15, 2010 at 9:18 PM  

salam...hehehe...harap2 menang...hehee