Followers

~First ever contest muka garang sikecil~

>> 02 April 2010

Salam semua...

ummi nk join contest lagi...
hambikk ko...sekali dh join contest x hengat....
ok kali ni nk join contest yg d anjurkan oleh mylittleone-Danish
contest nye ialah


jom tengok syarat2nye:

  • Jadi follower blog ni (terima kasih :P)
  • Copy banner kat atas dan letakkan kat side bar blog memasing berserta link ke en3 ini
  • Up load sekeping gambar anak yang umurnya antara 1bulan ke 3 tahun (muka kena serius or garang ye..)
  • Sertakan sekali nama penuh dan manja anak, tarikh lahir, nama ibu bapa dan email untuk dihubungi
  • Dah siap semuanya, tinggalkan komen kat entry ini berserta link sekali
  • Contest ini bermula pada 22 Mac-22 April (sebulan)
  • Sebagai confirmation, aku akan tinggalkan komen kat entry korang
ok and calon nye adelah:


Nama penuh: Nur Nabilah Ilhami Binti Mohd Noor
Nama Manja: Nabilah
Tarikh Lahir: 05 Okt 2008
Nama Bapa: Mohd Noor Bin Musa
Nama Ibu: Norizan Binti Mat Nawi
email: umminabilah@gmail.com

haaa...garang x muka baby aku kat atas tu...
masa ni umur dia 2 bulan...
hikhik...garang kan...

ok harap penganjur berpuas hati...
wish me luck....



6 tolong sok sek:

i z z a April 2, 2010 at 10:29 PM  

aku x bleh tgk pic nih..naluri 'keibuan' aku tersentuh..huhu..cam nk nanis jer..

umminabilah April 3, 2010 at 11:00 AM  

hahahah....weh nape plak...pic ni utk muka garang...bkan muka sedih...hehhee

liennasts April 4, 2010 at 1:36 AM  

apsal nak nangis lak izza tu? ehehe.. ok lah dah terima gambar ye.. terima kasih..

umminabilah April 4, 2010 at 11:10 AM  

ntah lah dia...huuhuhu...thanks ye...hope leh mnang...heheh

i z z a April 5, 2010 at 5:15 PM  

lo..tgk mata dia mcm nk nangis..aku mn bleh tgk muka sedih2..rse sedih gok..

umminabilah April 5, 2010 at 9:23 PM  

hahahaa...mne ade,..dia biasa je tuh