Followers

~Baby special pose contest~

>> 02 April 2010

Salam semua..

yeah akhirnya ummi bercontest kembali...heheh
tgh2 blogwalking terjumpalh satu blog yg mengajurkan contest kat bawah ni


sape nk join sila ke blog Aqilah's heaven

jom tengok syarat2 nye...

1. Add kan blog ini dalam blog anda and mesti jadik follower skali yer..
2. Terbuka pd bb berusia 6 bln - 4 tahun sahaja
3. Copy gambar di atas, letakkan kat side bar uols n kene link kan kat entry contest ni ekk..
4. Mesti uploadkan sekeping sahaja gambar pose menarik anak anda and citer sikit nape anda rase pose tuh menarik.. :)
5. Sila nyatakan nama anak, tarikh lahir, nama ibu n emel add ya..
6. Contest bermula dr 26 Mac hingga 25 April 2010 nih, insyaAllah, keputusan akan di keluarkan pada 26 April 2010 nnt ya
7. Yg paling penting, tgglkan entry anda di ruangan comment ya!!
dan pesertanye ialah:
Nama: Nur Nabilah Ilhami Binti Mohd Noor
Umur: 1 Tahun 5 Bulan
Nama Ibu: Norizan Binti Mat nawi
Email: umminabilah@gmail.com
kenape aku rase pic ni special pose...???
hehehe...sebab mase ni nabilah dh pandai bergaya kat depan camera...
tgk tu...org suh begaya sempat lg nk pgang camera dgn mula ternganga haaa...
hehehe....nakal betul budak ni...
k harap penganjur berpuas hati...
wish me luck... 




4 tolong sok sek:

aqilahheaven April 2, 2010 at 3:39 PM  

wa... pandainya nabilah.. so kiut.. thanks for joining ya.. good luck!!

umminabilah April 2, 2010 at 4:20 PM  

hehehe...thanks...harap menang...heheh

i z z a April 2, 2010 at 10:28 PM  

fulamak...pic nih ko pertaruhkn yer nabilah..ops!!ummi nabilah..so sweet,aku suka nengok..cam umur 3 thn jerk..kak long dh besar bleh ar ummi timang baby lagik yep..wakaka

umminabilah April 3, 2010 at 11:02 AM  

emmm yelah tu...nampak matang kan...hahaha