Followers

~kenape aku mimpi yg pelik semalam????~

>> 04 March 2010

Salam semua...

hari ni Terengganu cuti sempena Hari Pertabalan Sultan Terengganu...
tapi n3 ni aku nk citer pasal semalam...
aku mimpi yg bukan2 jek...
hehehe...biasalh mimpi tukan mainan tido...
korang tau x ape aku mimpi???
aku mimpi bersalin dapat baby boy...
hahahhaa kelakar betul..
padahal aku bukan tgh pregnant pun...
punye kelakar mse aku nk bersalin aku naik tangga hospital tingkat atas sekali tanpa ditemani sape2...
lepas tu aku x jumpa sape2 
sehinggalh jumpa seorang nurse
kawan aku lak tu...
hahaha kelakor...
lg best bed utk aku bersalin mcm batu besar gitu aku pun landing
pasal x tahan dh nk beranak...
sekali teran terus kuar baby boy...
lpas tu aku dgr baby tu nangis...
rupanya ank aku nabilah yg tdo kat sebelah aku nangis mintak susu...
hahahaha...kelakar..gelak sorang aku....
tengok2 jam baru kul 4 pagi...
kenape ekk aku mimpi cam tu...???
ape petanda nye tuh??



9 tolong sok sek:

i z z a March 4, 2010 at 5:09 PM  

petandanyer nk dpt baby la tuh..hihihi..
kesian nabilah main sorg2.xde kwn..hiks

umminabilah March 4, 2010 at 8:40 PM  

weh...pandai2 je...tp klu dh mmg rezeki aku terima jelh...hehehe

sirna March 4, 2010 at 8:43 PM  

mungkin nabilah yg teringin nak ber 'adik' kot..

umminabilah March 4, 2010 at 8:59 PM  

sto sirna-> hehehe xtaulh...ye kot...hahaha

mamaaerish : March 5, 2010 at 9:09 AM  

eb dulu mimpi dpt baby gak... tup2... mmg betoi la... i preggy u... kih3...

so tungguuuuuuuuuu.....

uMMiIRa March 5, 2010 at 9:59 PM  

salam...insya allah...he3...bila la ira nk dpt adik lagi...huhuhu

umminabilah March 6, 2010 at 10:24 AM  

to mamaaerish-> yeke...haha...emm klu rezeki nk wat camne yek..terima jelh

umminabilah March 6, 2010 at 10:25 AM  

to ummiIra->InsyaAllah...hehhe kalau ade rezeki dapat lah adik ye Ira...

syamila March 6, 2010 at 9:41 PM  

itula..insya allah...tgh usaha le skrg ni...he3...