Followers

~::Bila Nabilah pilih chicky meals-kfc::~

>> 07 March 2010

Salam semua...

hari tu masa abah bawak ummi n nabilah balik kg,
on de way balik tu abah bawak g jalan2 kat giant Trg...
pastu penat berjalan ummi decide nk g kfc
nak belikan nabilah ayam goreng..
Nabilah ni mmg fanatik cikit dgn ayam goreng
so ari tu aku belikan set chicky meal...
kebetulan masa tu chicky meal ade hadia secret vision book ...
macam kat bawah ni..
 

tp gmbar kat atas tu tjuk 4 sets chicky's secret..
yg nabilah dpt yg mula2 tu...secret vision book..
tapi menan ni utk umur 3 tahun keatas...
so, nabilah punyer simpan dulu...
hehheh...
kalau bg terus alamaknye almarhum lah buku tu dkoyak nabilah...
hehehe...
alih2 ummi dia jugak yg main..hehe...




6 tolong sok sek:

paij188 March 7, 2010 at 1:29 PM  

biasa la tu, memang pastu maknye yang main hahaha..

same here! :)

umminabilah March 7, 2010 at 2:02 PM  

hhehehe..tulh...maknye yg lebih...

miloicekaw1119 March 7, 2010 at 2:03 PM  

mak dgn anak join main same2 ye!!

umminabilah March 7, 2010 at 9:43 PM  

heheehe...emm dh anaknye x pandai lg main...mak dia lah main dulu...hikhik

kedaigambarkami March 8, 2010 at 11:50 AM  

salam singgah..jom join contest menarik kat my blogshop, infantino toy, dan lain2 hadiah menarik utk dimenangi!

catlina
KedaiGambarKami
Johor Photographer

umminabilah March 8, 2010 at 12:31 PM  

emmm ok nti jguk