Followers

Happy Faces at Playground Contest!!

>> 28 January 2010

Salam semua...

emm lama dh x join contest...
ape kata ummi try contest ni lak...hehehe



contest n d anjurkan oleh mama syafi...

Syarat-syarat penyertaan:
  1. Mesti menjadi follower kepada Mama Syafi & Little World Gallery.
  2. Letakkan link Mama Syafi & Little World Gallery di dalam bloglist anda.
  3. Letakkan banner “Happy Faces at Playground Contest” Mama Syafi & Little World Gallery beserta link di side bar blog anda.
  4. Pastu, letakkan gambar kanak-kanak di playground. Pastikan hanya satu gambar sahaja yg dimasukkan.
  5. Mention nama kanak-kanak, pertalian dgn kanak-kanak, umur dan tarikh lahir di bawah gambar.
  6. Sila tinggalkan link contest anda di bahagian comment. Link yg ditinggalkan di shoutbox tidak akan dilayan ok.

Perhatian:
  1. Gambar mestilah menunjukkan suasana di playground, sama ada di shopping complex, kat playground luar, atau permainan berbayar pun ok. Permainan mesti yg stand still. So, basikal tak boleh ok.
  2. Umur kanak-kanak yg layak ialah antara 1-4 tahun.
  3. Kanak-kanak itu mestilah ada pertalian saudara tak kisah lah sama ada anak, anak sedara, adik atau cucu pun boleh (kalau ada la kan..). Anak jiran, anak kucing, anak tekak tu sume tak boleh ok.
  4. Calon yg tak memenuhi syarat akan disqualified. So, sila pastikan semua syarat dipenuhi.
  5. Tarikh akhir contest adalah pada tarikh birthday anak aku, Syafi yg ke-2 tahun iaitu 19/2/2010 pukul 10.10pm.
  6. Pemenang akan dipilih berdasarkan gambar yg paling happy di playground.
  7. Keputusan adalah muktamad. Sebarang komplen dan surat menyurat tidak akan dilayan

ok dh faham syarat2 nye kan...
so pesertanya macam biasa...anak dare aku...


Nur Nabilah Ilhami Binti  Mohd Noor
1 Tahun 3 Bulan
05 Oct 2008

ni 1st time nabilah main kat playground...
msa ni main kat tepi pantai dungun...bukan main happy nabilah
bila dapat main kat playground
so harap puan penganjur berpuas hati...

wish me luck....






10 tolong sok sek:

Mama_Aqish January 28, 2010 at 1:27 PM  

memang muka happy pun...sonot dapat main kat playground ek...good luck

temp. housewife January 28, 2010 at 3:10 PM  

good luck utk Nabilah.

AMIEROZIANA January 28, 2010 at 3:37 PM  

anas pun join gak hehehe gud luck ya....

umminabilah January 28, 2010 at 6:45 PM  

to mama_Aqish-> tulh sronok betul dia

umminabilah January 28, 2010 at 6:46 PM  

to temphousewife->THANKS YA...

umminabilah January 28, 2010 at 6:46 PM  

to Amieroziana-> oo yeke...gud luck to Anas jugak

Love Says it All~ January 29, 2010 at 12:45 AM  

LEARN MAKEUP WITH EYRA RIZAL TOUCH!
MAKEUP CLASSES AVAILABLE!!!
Personal/self grooming makeup class:
-basic class
-introduction of products & tools
-types of foundation
-shading & contouring
-eyebrow shaping
-usage of certain products
-oily, dry & normal skin
-face shape/chart
-suits for dinner, day, event makeup
Personal class schedule:
21/3/2010 : SHAH ALAM RM150/PAX (E.R MINI STUDIO)


Bridal makeup class (2 Days)
-Basic to advance
-(all of the above point)
-including extra tips and tricks
-2 shawl & hair styling
-engagement, wedding, heavy event makeup
**Bridal class schedule:
-27 & 28 FEBRUARY 2010 : SHAH ALAM RM500/PAX (E.R MINI STUDIO)
-27 & 28 MARCH 2010: IPOH RM500/PAX

** classes include goodie bags. different gifts for each individual
** lunch, products & tools will be provided
** certificate of attendance will be given

(Other Promotion)
PHOTOSHOOT/MAKEOVER PROMO 30% OFF!!
Harga asal : RM200/person
Harga Promotion (30% less) : RM140

Package includes:
- 1 A4 size picture
- 3 4R pictures
- Free 1x makeup by Eyra Rizal
** including shawl styling
** including hair styling/ simple hairdo
- Free Cd memory
** add on: Makeup changing RM40/per makeup
** add on: 1 A4 size picture RM10
** add on: extra shooting RM15/10 pictures (will be kept in a CD)

> 10 pictures will be shooting for each person
> limited up to 10 people only
> booking RM50 only


WHEN: 7 MARCH 2010 (SUNDAY)
WHERE: E.R MINI STUDIO @ SHAH ALAM
TIME: 10:30AM (makeup starts)
LATEST BOOKING BY 5TH MARCH.


WWW.EYRARIZAL.COM
0162128740
FB: EYRA RIZAL @ EYRA RIZAL TOUCH

i z z a January 29, 2010 at 10:44 AM  

kt pntai mn ni eks??teluk gadung ka??
msih ku ingt aku n the geng main kt playground..sian kt bdk2 tecit..hehe
bdk tecit tgk bdk besar main...gudluck

umminabilah January 29, 2010 at 11:03 AM  

yelh aunty izza, ummi muda2 dulu pun main kat ctu gak...hehhee

adda February 10, 2010 at 3:00 PM  

salam terjah. penyertaan diterima. cantik gambar tu. good luck yek