Followers

~Giveaway sempoi oya 2010~

>> 29 January 2010

Salam pagi jumaat semua...

korang cihat x? aku cam biasa...
td duk blogwalking terjumpalh satu blog yg anjurkan giveaway sempoi...
memang sempoilah...
so sape2 nk join jom g blog oya 

 

hadiahnye mmg banyak dan cukup menarik...
pasal tu ummi tertarik nk join giveaway ni...

syarat2 yg sempoi:

syarat2:
  1. mcm biasa kalau nak join wajib jd follower AKU coz hanya follower je yang layak okies...
  2. sunat follower BLOG CONTEST aku
  3. hehehe korang addlah blog aku yang cun ni kat blog korang
  4. letak banner kat mane ko nak letak
  5. buat sikit entry sal giveway ni...(simpe dah lera)
  6. then korang list post entry yang korang buat kat http://oya-contest.blogspot.com/2009/11/perserta-giveway-aku.html (klik okies)
  7. siap...
hem amacam...sempoi kan...hehehe so apelagi jom ah join...
oops pemenang akan dipilih melalui lucky draw...
harap2 ummi bertuah....
yuhhuu...penganjur harap berpuas hati k...




6 tolong sok sek:

i z z a January 29, 2010 at 10:45 AM  

cam senang je nk join..cam nk join jgks ler

umminabilah January 29, 2010 at 11:00 AM  

joinlh ku...sempoi jek...

CuTeMiUt78 January 29, 2010 at 1:45 PM  

eemmm simple dan sempoi gak contest ni ya.. good luck k

oYa January 29, 2010 at 4:51 PM  

salam ummi tankiu coz menjoinkan diri.. good luck ok

umminabilah January 29, 2010 at 9:08 PM  

to cutemute-> ok thanks kak

umminabilah January 29, 2010 at 9:09 PM  

to oya-> oh tuan penganjur...thankss