Followers

~pandangan korang~

>> 14 December 2009

salam korang...

korang nampak x poll kt tpi sidebar blog aku ni...


haa yg rupenye mcm ni....aku just nk thu dr hati yg ikhlas korang semua...kalau visit  kt blog aku jgn lupe ye...layan poll aku tu...aku cuma nk tahu jek....mana tahu blog aku ni membosankan ke...menghiburkan ke...biasa2 je ke...kalau agak2 mbosankan...aku dlete jek blog aku...
eh yeke??? hahhaa...sayang plak nk dlete ye...aku buat pmbaharuan lah...ye x?
so  pada sape2 yg singgah tu jgn segan2 nk undi kat poll tu k...
ok lah selamat mengundi...





4 tolong sok sek:

CuTeMiUt78 December 14, 2009 at 2:48 PM  

aahhaakkss.. bagi akak la kan.. blog ni.. menarik..

umminabilah December 14, 2009 at 7:39 PM  

yea...thanks kak

ibu emy efy eqy December 15, 2009 at 1:35 AM  

siapa kata blog ummi nabilah ni tak menarik?

sweet. akak suka sbb banyak kartun...

umminabilah December 15, 2009 at 8:10 AM  

thank akak...heheh...