Followers

Contest Gaya Tududng menawan

>> 13 December 2009

Salam semua...
emm aku nk join contest lg...hadiahnya mmg lumayan...
contest ape? tgk banner  kt bawah ni




Syarat2 penyertaan ;



1. Buat entry bertajuk CONTEST GAYA TUDUNG MENAWAN. Dalam entry tu jgn lupa link to entry contest nie ..



2. Upload Gamba gaya tudung yg menawan kalbu tu.. jenis shawl , scarf , or apa2 jenis pon tak pa. Janji tudung ... Kalau dapat cerita beli kat mana and cara pakai lagi best!.

P/S: design tudung masa tunang or kawen pon diterima...



3. Yg nie wajib . Jadi My follower , and linkkan my blog ke blog list anda ....



4. Kalau model yg peraga tu bukan tuan punya blog pon diterima( tapi kalau tuan punya blog lagi afdal.. kekeke), bole je letak gamba mak , kakak, adik , kawan , or isteri.. tapi jangan lupa gitau dia.. later terkezut plak dia nanti .. Letak nama model sekali yer.. nama glamer pon tak per..

5. Bole upload seberapa byk gamba yg anda suka ..



6. Jangan lupa pastekan banner contest kat side bar masing masing, logo kena la link kat entry contest nie..


7. Kalau da complete. tepekkan link contest di ruang comment



8 . Contest bermula pada 3rd December ~ 30th December 2009




9. Pemenang akan dipilih berdasarkan gaya tudung yg menarik , cantik dan kemas oleh juri2 professional . Bukan dari kalangan blogger.. nanti bias plaks!


ok...and the pics is




 

ok ni aku pkai shawl...cara aku pakai...just pdekkan sbelah...n lilitkan yg pjg ke kpala...dan lbihan pin kan kt tpi...



dan ini tudung siti...aku just pinkan supaya x npk lher...dan pinkan kt tengah spaya npk kemas lg...

ok tu jelah yg bleh aku tjukkan utk pngajur...
harap penganjur berpuas ati...wish me luck..





8 tolong sok sek:

firahadifa December 14, 2009 at 9:42 AM  

OK , da review ..

Good Luck

umminabilah December 14, 2009 at 10:50 AM  

yeeha...thanks...

CuTeMiUt78 December 14, 2009 at 2:49 PM  

hik..hik.. masih rajin menjoin ya.. akak dah surender dah..

umminabilah December 14, 2009 at 7:40 PM  

hehe...lama x join kak

i z z a December 14, 2009 at 11:46 PM  

apsl ko pkai shawl nmpk comel,aku pkai x comel pn..huhu..asik x mjadi ajer

umminabilah December 15, 2009 at 8:50 PM  

ok ape mu pkai shawl...tang mne x jd...tang blit2 tu ke?

nn December 16, 2009 at 1:56 AM  

goodluck kak :)

umminabilah December 17, 2009 at 4:09 PM  

to nn-> thanks ya