Followers

CUTEST BABY IN BLUE CONTEST

>> 17 November 2009

salam semua...
huhuhu last minute...ari ni due date contest cutest baby in blue..harap diterima contest ni danjurkan oleh

-elizakru.blogspot.com  



 

TERMA & SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :

1. Terbuka kepada kesemua blogger yang menjadi follower saya secara langsung & tak langsung

2. Dengan Sukahati dan rela hati menjadi FOLLOWER saya di Blog ini..

3. Linkkan -elizakru.blogspot.com di blog anda

4. Sila Add kan Banner Contest di side bar blog memasing...banner tersebut mestilah di link kepada entry contest ini

5. Sila buat special entry utk contest ini dan upload 1 keping gambar anak uols in blue..tak kisah la pakai baju biru ke, kasut biru ke, as long ada biru

6. Sila link kan url blog anda di comment saya ini bagi memudahkan saya melihat pernyertaan anda.

7. Pemenang akan dipilih oleh juri profesional berdasarkan kecomelan baby dan kualiti gambar serta gambar yg menarik perhatian juri

8. Had umur baby uols :- newborn ~ 5 tahun

9. Oleh sebab ini kali yg ke 5 punye anniversary, so akan ada 5 pemenang ..hadiahnya? tungguuuuu.........

p/s: Jangan lupa tulis nama dan umur baby uols ye!

dan pesertanye...macam biase anak dare aku:


name: Nur Nabilah Ilhami Binti Mohd Noor
Umur: 1 Tahun 1 Bulan

cerita cikit pasal pic kt atas mse ni ummi x cihat abah bawak ummi n Nabilah lepak kt tp pantai..sebenarnye nabilah pakai kasut warna biru, tp x npk lak...xpelah asal bju dia biru dh ok kan penganjur...harap penganjur puas ati...


2 tolong sok sek:

E.L.I.Z.A November 18, 2009 at 12:59 AM  

Salam Jan,
hehhe nampak kasut biru tu sikit hehhe xpe,baju tu dh biru..

overall, lulus >_<

umminabilah November 18, 2009 at 8:51 AM  

salam..thank penganjur...leh menang ke ni?