Followers

"Contest Unik & Anggun Bersama D'Nur Boutique"

>> 28 October 2009

Salam semua...
walla..dlm2 x cht pun ade hati nk join contest lagik ni...hehe..biaselah...gile contest weh...contest kali ni di anjur oleh D'Nur Boutique:



D'Nur Boutique ingin memberi penghargaan kepada pelanggan yang rasmi n yg tak rasmi dgn D'Nur Boutique Online. Dengan ini D'Nur Boutique ingin menganjurkan satu contest tuk semua para pelanggan D'Nur Boutique.

Syarat2Nya sangat mudah......


Kategori 1 ( blogger )


1) Terbuka kepada kesemua pengunjung secara langsung & tak langsung, mengikuti, terjumpa atau terbaca blog saya ini ............ ( Pelanggan D'Nur Boutique satu bonus )
2) pastu link kan blog D'Nur Boutique kt bloglist korang...

3) mesti join followers D'Nur Boutique
4) Copy logo contest & letakkan kat sidebar blog korang bersama link D'Nur Boutique...
5) buat entry khas kt blog korang dengan tajuk
"Contest Unik & Anggun Bersama D'Nur Boutique"....
(tajuk nie jer yg diterima k)

6) letakkan gambo yang nak dipertandingkan.
7) lastly, tinggalkan komen anda semua di entry nie amd emailkan nama penuh, alamat, no tpn, email & link korang utk saya view entry yg korang buat tue....senang jer kan.
  so de pic yg aku rase unik & anggun adalah...:





hehehe...anggun ke??hahah...x kisahlah...janji aku cuba...lgpun sje2 suka menjoinkan diri dgn contest ni...so pada penganjur harap berpuas hati k...

4 tolong sok sek:

D'Nur Boutique Online October 28, 2009 at 12:57 PM  

akum ijan,

masa tuk terjah hehehehe..
tq cz meriahkan contest dnurboutique yer.
semua ok, detail pun akak dh dpt. so good luck yer.
ajak la kawan lain tuk join hikhikhik

tq.

umminabilah October 28, 2009 at 1:05 PM  

thank akak...huhu..leh je..

CuTeMiUt78 October 28, 2009 at 4:45 PM  

wah.. good luck k.. sama2 kita menjoinkan diri

umminabilah October 28, 2009 at 4:47 PM  

akak pun gud luck jgak..hehe