Followers

Yea..dapat duit rayer...

>> 03 September 2009



Salam Ramadhan semua...hari ni kite dh berpuase selama 13 ari kan...so aper persiapan korang utk raye nti..aku???blum plan lg...tp ari ni aku nk citer yang husband aku akan dapat duit rayer khas utk dana negeri Terengganu....kalu dh kawin dpt rm300, kalau solo lg dapat rm200 jek...(tu untung kahwin tu)
kalu ikut kan qualification kitorang sbnarnyer mmg x layak dpt dana tu...tapi, emm..biaselh nk hdup kan...ha..ha...duit free...saper xnak kan...nati blik kerja karang aku nk bodek husband aku ckit...he...nk buat2 tanyer bila nk g shopping rayer???heh, dh karang ayat tuh...tp ingat nk g shopping ari sabtu nia ah...sbelum abg aku g keje balik kt offshore nu, baik g shopping awal2 ye x??
bukan aper aku malas nk drive blan2 pose ni...datang keje pun husband hantar...sayang btul husband kat aku ni...he...i luv u abg...k lah korang...dr tadi aku duk godek blog aku ni...mtg2 ah bos xder...he...he...k lah nk smbung keje balik ni...kepada sesape yg berpuase selamat berbuka ....jumpa lg....

4 tolong sok sek:

r0ha!Za September 3, 2009 at 12:36 PM  

best ar dia dpt pitis raya..soooooo..sila la bg pitis raya kt aku.hik..hik..hik

umminabilah September 3, 2009 at 12:55 PM  

nk duit raye dtg umah ah rayer ni...

CuTeMiUt78 September 4, 2009 at 11:07 AM  

wah.. bagusnya dapt duit raya gitu

umminabilah September 6, 2009 at 9:16 AM  

emm...rezeki...