Followers

Nabilah time buke puase...

>> 02 September 2009

Salam Ramadhan yg ke 12....dh 12 hari kita puaser yer...kalu mula2 puaser rase cam x larat lah...perut manyanyi lah...tapi bile dh lame2...dh biase dh semua tu x rase lg...emm..nk citer aper ni??? ooo smalam janji nk bgthu mcmner aku handle baby aku bile time buka...nk tahu??? jeng...jeng.. jom kta close up gambar kt bawah ni...







emm...tu dia..kcian Nabilah...ummi letak dlm bakul yer...sbnarnyer aku pun xnk ltak dia dlm bakul tu...tapi dia yg nk duduk dlm bakul tu...dlm walker xnk dduk dh...org mkn dia pun cbuk mkan...bselera plak tu..kalau mkn sorang2 jenuh pujuk nk sruh mkan...tgklh dia bile dh dduk dlm bakul x care dh org lain...kalau aku riba kan ade yang mkan lauk bekas celup kaki nabilah...nabilah ni kalau x dpt capai dgn tgn dgn kaki pun jadi...emm...axtifnyer xthan....tgk gmbar kat bawah ni...
tengok tu..'wat aper tu dik???' emm patut ah..dpt ssuatu kt tgn dia tu...tgk tu, tabiat dia same cam abah dia..bile dh buat sesuatu kerja..lidah msti kuar ckit...ank abah lah kta kan...kalu abah ade manje je mmanjang...mgade2...kalu dgn ummi jgn hrap ah nk manje2...aku ni mmg tgas ckit dgn ank ni...xnk ajar manje2 sgt....em ntah ape lg lah karenah Bella ni ye...nk tahu?? tgu n3 baru...tp x jnji bila nk post...he...cau cin cau...
p/s: bile dh ade baby bru thu camner susahnyer ibubapa aku jga ank2 diorang....tambah2 time buka puase...aku kcik dlu camner lah agaknyer ye...

7 tolong sok sek:

kasihnuriman September 2, 2009 at 1:24 PM  

huhu...same la mcm geng dia si syira ni..mase buke posa siap duk ats riba ibu...ibu yg nk buka posa,dia yg nganga mulut...tliur agaknye tgok ibu mkn...klu time dia tido lega la sket nk buke pose...

kasihnuriman September 2, 2009 at 1:57 PM  

hmmm..

umminabilah September 2, 2009 at 2:00 PM  

tulh angah...dh lumrah hdup..kalu ader ank kcik mcm tu ah

CuTeMiUt78 September 4, 2009 at 11:11 AM  

lor.. smapi duk dlm bakul gitu.. klu mirul time buka dia la yg paling sibuk nak berbuka gak.. sedangkan dia tak pose..

umminabilah September 6, 2009 at 9:17 AM  

kalu pgang x buka pose lah kite...aktif sgt

r0ha!Za September 6, 2009 at 3:03 PM  

anaknyer aktif coz ummi nyer aktif jgk ms kocik2 dulu..ye dop??hehe

umminabilah September 6, 2009 at 4:00 PM  

maknyer xtif bidang lain...hik..hik