Followers

T-shirt Raye sponsor!!!

>> 10 September 2009

Salam Semua...nk thu x lbh kurang 2,3 hari lalu...adelh staff office aku call bos aku...dia ni jgak mrangkak bestfrend bos...kbtulan dia pnye meja kt depan meja aku...so dgn clear lh aku dgr pbualan mereka...'hello bos, ni nk tnyer, raye ni xder ape2 ke bos?? hamper raye ke duit raye ke?' (thun lpas dgr citer drpd staff lme dpt duit raye rm300 sorang) tp thun ni mmg xdpt, mne aku thu?? aku thulh psal akaun co. ni aku yg jga...kih..kih...aku pun pra2 wat keje lg tp tlinga pasang, heh...'xder bos...ooh bju raye ade...' baju raye?? ttnye2 dlm ht aku ni...bju ape...ptg tu bos call office tnye size bju msg2 n nk tulis name ape kt bju...korang msti tau kan bju ape...mstilah t-shirt....xpelh bos x dpt duit raye pun x pelh...dpt t-shirt pun ok lh...tgk kt bawah ni...

tu dia...sehelai t-shirt merah...mau cik abg aku jeles ni...dia mmg ska t-shirt color mrah..bleh tyang2 kt dia ni..he..he

aku close up ckit t-shirt ni...brand Adidas beb....cayalh bos...

tgk tu...siap ade nickname kt t-shirt tu...lpas bos bg dia pun ucap slamat hri raya n mtk maaf ni je yg mmpu...xpelh bos...ni pun dh ok...at least ade gak something...thanks bos...mne nk cr bos yg pmurah mcm ni??ye x?

2 tolong sok sek:

kaseh.alphalipid September 11, 2009 at 3:28 PM  

salam kenal:)
welcome to blogging world! waaa..bestnya ada majikan mcm ni...sure disayangi sume pekerja:)
selamat berpuasa dan berbuka!

ezira
http://kaseh-alphalipid.blogspot.com

umminabilah September 13, 2009 at 8:34 AM  

tulah...selamat berpuse n berbuka gak