Followers

Posto!Posto!

>> 09 September 2009


Salam Ramadhan Kengkawan...memandangkan tgal 10 hari je lg puase...so aku nk bg kad raye sebagai pengganti diri untuk mohon kemaafan diatas segala kesilapan yg tlh aku lakukan..samaade tersurat atau tersirat...

So kad ni aku tujukan khas kepada kawan2 n my lovely follower yg tersenarai kat bawah ni
http://conteng2saje.blogspot.com/- RohaizaRoll







so kawan2 leh lah ambik kad ni n ltk kt blog ye...kpada saper2 yg nk tp x jd follower aku pun leh ambik, tp lbh afdal klu jd follower...he..he...mcm x ikhlas lh plak ye...xpe2..x jd follower pun xper, ambik je sebagai ucapan terima kasih krana sdi jguk blog aku..he..k lah korang aku ucapkan


.:Selamat Hari Raya:.

~Maaf Zahir N Batin~



6 tolong sok sek:

r0ha!Za September 10, 2009 at 11:14 AM  

lo..lip lap lip lap kad raya..tima kasih bg kad..nnt aku tepek kt dinding umah yerk..

umminabilah September 10, 2009 at 11:37 AM  

iyelh..same2

shila September 13, 2009 at 5:27 AM  

thanks ye kak...

umminabilah September 13, 2009 at 8:42 AM  

same2..

eQbalzack September 13, 2009 at 10:19 AM  

wahhh...tq2....bestnye ada org bg kad raya...

duit rayanya ada tak? hehe

umminabilah September 13, 2009 at 1:15 PM  

nk duit raye? dtg raye kt umah bru dpt..