Followers

besfrend ajak raye umah

>> 30 September 2009

Salam semua...

korang smua chat ke...aku chat je...cuma nabilah je batuk ckit..emm aku nk citer ape? smalam mse duk dodoikan nbilah tdo ttiba teringat hpone kt dlm hbag lak...pastu ble aku dh kuar kn tgk ade msg...rupenye dr mmber aku mase belaja kt U dlu...Ecah..my bestfrend..dia ni org bntong Pahang, tp ikut suami dia tgal kt bdar Ceneh Kemaman trg...nilh msg nyer..
sory, x berape clear kit, dlm msg tu dia bgthu dia x chat batuk n slsema..mmg msim org slsma kan? ank aku pun bru baik slsema...tp baby dia dayana chat je...

nilah ank dia Dayana...sekarang dh 9 bln...last jmpe mse umur baby dia 2 bln..nilh ibunyer mrangkap mber aku Ecah...
mase ni time aku kwin...dr jauh dtg...dlm msg tu jgak ckp dia pg beraye umah besfrend aku sorang lg namenyer Eton...
nilh eton skrg tgh preggy 5 bln...ble nk jmpe dia ni..mse dia kwin x dpt pg dlm ptang...skrg kawan ni dg prgnant pun..aku suka nme2 diorang ni...klasik n unik...Ecah N Eton...
dlm msg tu jgak Ecah ajak beraye umah mtua dia..klu ikutkn jrak dgn umah mtua aku xder lah jauh sgt dlm sejam lbh kot..aku pun dh pjuk hubby nk g umah Ecah...nsib baik hubby stuju...kami cdang nk g Sabtu ni..InsyaAllah..kami akn smpai cah..wait for us...Rindu dkt mber2 lame...

4 tolong sok sek:

CuTeMiUt78 September 30, 2009 at 1:09 PM  

oh.. kenangan bersama kengkawan

umminabilah September 30, 2009 at 1:27 PM  

emm..mmg xleh lpa kenangan bersama kengkawan..

r0ha!Za October 1, 2009 at 1:35 PM  

cam knl je u'r bestpren tu..erm..i bestpren u x???muehehe

umminabilah October 1, 2009 at 2:23 PM  

emm knal kt mjlis kwin aku lh ku..mu my besfrend forever la...