Followers

~CUTE PINK BABIES CONTEST~

>> 07 May 2010

Salam semua...

tgh blogwalking td ternampak lah satu contest ni...
menarik gak...
contest ni  danjurkan oleh
sempena ulangtahun pertama puteri ibuQisQas: SHARIFAH NAYLI QASRINA pada 30 MEI 2010 ini.

CUTE PINK BABIES CONTEST
dengan tema PINK COLOUR....ibu merasmikan contest ini..bermula dari 
28 APRIL 2010 sehingga 28 Mei 2010..

TERMA & SYARAT -SYARAT PENYERTAAN nyer..

1~ Terbuka kepada kesemua blogger yang menjadi follower ibuQisQas secara langsung & tak langsung

2~ Dengan Sukahati dan rela hati menjadi FOLLOWER ibuQisQas di Blog ini..

3~ Linkkan -asyna8286.blogspot.com di blog anda

4~ Sila Add kan Banner Contest di side bar blog memasing...banner tersebut mestilah di link kepada entry contest ini

5~ Sila buat special entry untuk contest ini dan upload 1 keping gambar anak anda dengan pakaian atau hiasan atau permainan MERAH JAMBU( PINK )  yang comel lote, kiut miut,tak kisah lah macam maner gaya pun..nampak cute pada anda...
(sempena Tema Birthday anak ibuQisQas berwarna Pink)
(Dan juga nyatakan pesanan anda kepada anak anda)*penting*
6~Sertakan Nama peserta, umur dan tarikh lahir,
 

7- Had umur baby : newborn - 5 tahun
terbuka kepada anak lelaki atau pun perempuan yer..bebas..


 8~ Sila tinggalkan link / url blog anda di comment ibuQisQas ini bagi memudahkan ibuQisQas melihat penyertaan anda.

9~Keputusan nyer ditentukan Puteri Birthday sendiri(dengan cabutan nama finalis terakhir yang ibu pilih)

10~ ibuQisQas dengan rela hatinya menyediakan hadiah untuk 3 pemenang utama + 5 pemenang sagu hati


dan pesertanye...


pesanan ummi utk Nabilah:

"Anakku nabilah, jadilah anak yg solehah dan insan yang palig berguna apabila besar kelak...
ummi doakan agar Nabilah menjadi insan yg berjaya di dunia dan akhirat"
Nama:Nur Nabilah Ilhami Binti Mohd Noor
Umur: 1 Tahun 7 Bulan
Tarikh lahir: 05 Oktober 2008

ok harap penganjur berpuas hati...
n wish me luck...



4 tolong sok sek:

Ummi Eisya May 7, 2010 at 12:59 PM  

siap posing atas motor lagi..good luck nabilah..

umminabilah May 7, 2010 at 2:20 PM  

hehehe thanks auntie...

QisQas May 7, 2010 at 8:58 PM  

SAlam terjah..nak pi mana tu sayang..
thanks sudi join.. gud luck yer..
diterima.

umminabilah May 8, 2010 at 11:23 AM  

hhehee...thanks puan pganjur..hope ade can nk mnang...hehehe