Followers

~::kenduri tadi terjumpa si dia...::~

>> 24 April 2010

Salam semua..

hari ni 24 Apr 2010...
member satu sekolah aku kahwin...
dan dahulu kami pernah ade hubungan..
bukan hubungan ape ye...
dulu aku pernah couple dgn si abg husband dia...
hikhikhik...
tapi jodoh aku dgn si abg iparnya x kekal...
tapi dia kekal hingga ke jinjang pelamin...
kalau lah jodoh aku bersama abg iparnye...
mesti aku dan kawan aku ni dh jadi biras...
hikhikhik..
tp nk wat camne jodoh xde...
anyway aku tetap lg berkawan dgn abg iparnye...
tadi mse g kenduri ternampaklh sidia...
hikhikhik...
mukanye sedikit seperti kesal..
x ceria...
pelik jugak aku...
mungkin dia terkenang kot...hahahah
xpelah mungkin bukan jodoh kita...
adus...sadis lah pulak...
heeheee....
xpelah semoga dia bahagia bersama isterinya...
dan aku bahagia bersama family aku...
life must go on...


8 tolong sok sek:

i z z a April 24, 2010 at 9:13 PM  

hubby elly tuh umurnyer brpe ek..agak2 aku knl x..namanyer ape ek

umminabilah April 24, 2010 at 9:32 PM  

kenal lah...umur 28...nama damak..adik pde my x bf..huhuhu

miloicekaw1119 April 24, 2010 at 11:05 PM  

terkenang dan mengenang..
upss..

temp. housewife April 25, 2010 at 7:39 AM  

sy dah lama tak terserempak dgn my x BF. kalau terjumpa balik, tak tau mcmmana nak buat selamba.

umminabilah April 25, 2010 at 2:28 PM  

to miloicekaw1119->hehehe tu lah..hahaha

umminabilah April 25, 2010 at 2:29 PM  

to temp.housewife-> heheheh...tulah kalau jumpe wat selambe jek..hahaa

mamaaerish : April 26, 2010 at 10:16 AM  

u go girl... (",)

umminabilah April 26, 2010 at 10:58 AM  

to mamaaerish->hehee thanks...