Followers

~follower terpilih utk Tag A to Z~

>> 04 February 2010

salam semua...

emm baru jek online...
tba2 mber baik aku ym aku...
'weh, tgok blog aku, ade homework'..
hemm...ape dia...
sekali kena tag lah...
ni 2nd tag aku kena...
tag ni dari Izza sahabatku..
aku akan cuba buat tag ni terbaik...
jom kita tgk...

Aku seorang wife kpd en.hubby aku n ummi kepada Nabilah
Bila aku bosan, lappy aku jd peneman

Chatting dgn hubby aku mmg perkara rutin bila hubby ke offshore

Dulu xde lappy en.hubby call je jarang2

Entah kenapa, rase rindu pada en. hubby menjadi2...

Fantasia bulan madu pengubat rindu

Gambar pulak menjadi peneman tido...

Hehehe...geli lah pulok...

I ni bukanlh jiwang sgt orang nye...

Jiwang karat sekali sekala je..

Kasih sayang pengikat cinta

Love? ape maknanye....

Maknanya sgt luas dan banyak...

Nur Nabilah Ilhami pengikat cinta kami...

Orang yang sangat bermakna dalam hidup kami

Pintaku hidupku sekeluarga akan bahagia ke akhir hayat

Que...???hehe ape ekk

Rase dh nk start mengarut lak

Semua follower aku yg terpilih tu...

Tunggu ye..akan di tag seperti ini

Untuk 30 follower, tapi aku pilih 10 jelh

Vitamin ape yg bagus utk kanak2 ekk...

Waktu sekarang pukul 1.04 ptg...weh kena g masak lh...

Xie xie, yg sudi tag aku..

Yang kena tag nanti jangan lupa wat k...

Zass...layan...selamat melayan tag ini....

ok done harap cik Izza, berpuas hati dengan tag ni..
sape yg nk aku tag?
hehe...follower2 kt bawah...sila buat tag ni ye...
wajib...xde sunat2...hhe...

1. Kak Tie-Tie ibuwawaniesolehah

2.Ieyza83

3.Pretty Zaza

4.Noj

5.Baiti

6.Ctnurkhijah

7.Mama Aqish

8.Sitisifir10

9.Syahrinna kids collection

10.Tiny hayyzad

ok harap semua follower terpilih sudi wat tag ni...
selamat mencuba..







9 tolong sok sek:

i z z a February 4, 2010 at 1:38 PM  

keh3..best wooo..x sia2 aku tag ko..hahaha..

tiny hayyzad February 4, 2010 at 1:58 PM  

hohoho...
ku di tag kaa.....
uaarrgghhh...kene ker...tguuuu

siti nurkhijah February 4, 2010 at 2:13 PM  

kena jugak la...
ni first time kana tag ni
tgguu yer kena pikiaq dulu nak wat cam na..

umminabilah February 4, 2010 at 8:52 PM  

to izza-> huish pening kat nk wat ayat tau....

umminabilah February 4, 2010 at 8:52 PM  

to tiniy-> ye kena...wajib2x

umminabilah February 4, 2010 at 8:53 PM  

to ctnurkhijah-hehe...wat ekk...

zaza February 5, 2010 at 3:54 PM  

hahah.. Kena TAG la pulak.. Dah jawab .. Singgah le

Tie-Ibu wawanisolehah February 7, 2010 at 8:24 AM  

Ok Ijan nanti akak wat homework kacang je ni cheewah haha

CuTeMiUt78 February 11, 2010 at 12:05 PM  

eemm akak pun kena buat tag ni dari izza.. tapi tu la.. belum sempat buat lagi