Followers

~SMOOCH 2010-Giveaway~

>> 16 January 2010

Salam semua...

emm contest lagi...hehhe mane thu kot bertuah
kali ni aku join contest yg d anjurkan smoochonline



1- Terbuka Kepada semua blogger
2- Perlu menjadi folower link LoveMyNewLife & SMOOCH
3- Link kan kedua2 link ker Blog List anda (no link will automatically reject)
4- Letakan Baner contest di entry dan sidebar berserta link contest http://smoochonline.blogspot.com/2010/01/smooch-2010-giveaway.html
5 - Buat Satu entry berkenaan dgn SMOOCH degan soalan2 dibawah :-
  • Kenapa memilih SMOOCH?
  • Apa yang nemarik tentang SMOOCH?
  • Jika anda pernah Shopping dgn SMOOCH berikan pendapat anda
tentang service & Koleksi SMOOCH?
  • serta cadangan anda?
7- SMOOCH 2010 - GIVEAWAY sebagai tajuk entry.
6- Emailkan Permalink anda ke :- smooch_boutique@yahoo.com
berserta dgn Nama & No.Phone
7- Tarikh tutup penyertaan pada 20 January 2010 @ 20:10pm
 
ok sekarang mari kita jawab soalan2 kat atas:

1. kenape pilih Smooch
-sebab smooch menjual tudung2 terkini dgn kadar harga yang berpatutan

2.Apa yang nemarik tentang SMOOCH?
-yang menariknye koleksi2 tudung yang terkini serta servis yang memuaska
 
3.Jika anda pernah Shopping dgn SMOOCH berikan pendapat anda
tentang service & Koleksi SMOOCH?
 -ok, daku pernah shopping dgn smooch, ok layanan nye memuaskan serta servis deliverynya yg pantas sgt mmuaskan..koleksi nya juga bagus...selesa dpakai...
 
4.serta cadangan anda?
-Cadangan aku hanya harap smooch akan menjual tudung2 yg lebih up to date lagi...

oklh...aku rse cukup dh jwpan2 utk pnyaan kat atas tu..so harap pd penganjur berpuas hati dgn n3 yg aku buat ni...wish me luck...





2 tolong sok sek:

SmoochHijabCollection January 20, 2010 at 11:53 AM  

salam..visit here..tq for joining.
gud luck

umminabilah January 20, 2010 at 12:02 PM  

hehehe...ok...