Followers

~Pretty Zaza Baby Face Contest~

>> 09 January 2010

Salam semua...

kali ni aku join contest yg d anjurkan puan Pretty Zaza...



so sape2 nk join click cni k

syarat2 nye ialah:
TERMA DAN SYARAT :


1) Terbuka kepada semua pem'blog'2 yang ada
2) Add blog ni dalam blog list anda ( sesiapa yang belum jadi follower.. )
3) Letak banner contest di sidebar blog anda dan banner mestilah di'link'kan terus pada ENTRY Ni
4) Umur anak-anak anda mestilah dari 1 hari hingga 6 tahun.
5) Letak gambar anak anda beserta nama, umur dan jantina.
( Secara otomatiknya anak anda akan dikategorikan kepada dua kategori iaitu, BABY BOY & BABY GIRL mengikut jantina mereka)
6) Setelah siap N3 anda, sila tinggalkan jejak di bahagian komen supaya saya boleh menjengah N3 anda (bagi link untuk entry tu sekali..)
7) Pemenang akan dipilih berdasarkan kecomelan masing-masing dan gaya posing yang menarik hati.
8) Tarikh tutup penyertaan adalah pada 5 Febuari 2010 tepat-tepat pada pukul 12.00 tengah malam.
9) Top 10 bagi kedua-dua kategori akan diumumkan pada 10 Febuari 2010
10) Top 5 pada 15 Febuari 2010 dan pemenang akan diumumkan pada 20 Febuari 2010.

dan pesertanya mcm biasa anak dara aku:




Nama: Nur Nabilah Ilhami Binti Mohd Noor
Umur: 1 Tahun 3 Bulan
gambar d ambil: umur 9 bulan
Jantina: Girl

ok...so harap pada penganjur berpuas hati n thanks sebab sudi jemput kita sertai contest ni...
wish me luck....







2 tolong sok sek:

i z z a January 15, 2010 at 4:01 PM  

licin gebus jerk nengok muka nabilah..pakai produk ape ek..nk try jgk..

umminabilah January 16, 2010 at 8:40 AM  

wahahaha...emm pkai lah produk baby johnson...hahahha