Followers

"Seindah Butterfly" Giveaway Kategori B

>> 08 November 2009

salam semua...
emm tgk tajuks dh tau dah...x lain x bukan contest lah ni...hikhik...daku  xserik2 msuk contest...menang kalah belakang kira...conetst ni d anjurkan oleh" Seindah Butterfly " sempena besday kak ecah...





  • Jadik FOLLOWER blog ni dan blog sponsor
  • Masukkan kami lam BLOGLIST kowang
  • Letak BANNER yg Puan Mai dah tulun buat diatas kat entry dan sidebar blog kowang dan link ke entry ni
  • Buat entry lam blog kowang dgn hanya menggunakan tajuk "Seindah Butterfly" Giveaway Kategori B
  • Upload hanya SEKETUL gambar comey dan cute miut anak kowang xkirelah dlm keadaan ape skali pun tapi 12sx xmau yer jelir Pastu cerite la sket2 pasal ank kowang alang2 tu kan...
  • Jangan luper letak name & umur so comey yer
  • Anak kowang perlulah berusia diantara 1 HARI - 12 TAHUN (biase org buat 1hari - 4 tahun kan.. tp sy sian kt bebudak cute miut yg dh beso tu..... xpe, masukkan yeh )
  • Kalau ade 10 org anak, bermakne 10 gambar boley di upload tp setiap gambar mesti ade gambar peserta saje.. mok atau pok nye walaupun cute miut xdibenarkan inteprem, ok!! takbole
  • Makesure si cute miut tu anak kowang dan anak kucing xkan dilayan
  • Kowang jugak merelakan gambar si comey kowang diabadikan dlm blog ini nnt
  • Kowang jugak dipersilakan untuk menerjah blog sponsor dan di entry anda nnt bgtau 3 design baju / ape2 je yg ader lam blog sponsor yg kowang minat. Mane tau powan cuda terharu lalu diberinye ketiga2 itu kepada pemenang ihikhik
  • Tinggalkan link entry kowang lam comment box entry ni.
  • Sy akan tinggalkan jejak di entry anda, I'Allah..
  • Tarikh luput : 06 / 12 / 2009
 dan pesertanye...macam biase anak dare aku:


aku suke sgt pic nabilah yg ni...mse ni dia mmg tengah bermood nk berkasut...tgk ah aksi dia mnunjukkan kasut dia kt abah dia...comel kan???heheh..haruslah mperasankan diri...hehehe

nama: Nur nabilah Ilhami Bt Mohd Noor
Umur: 1 Tahun 1 bulan

Hadiah disponsor oleh :


 ape yg menarik kat blog sponsor???
wahhh..ada banyak baju yg pelbagai design...kak ecah mtk 3 design yek?? ade baju
1.design botol susu
2.design birthday boy
3.design Barney & frens

&
adiah misteri dari Abu Dhabi kenyit


comel2 sguh..nti leh jguk btul2 kt blog ni..hehe...
ok harap penganjur berpuas hati...n tinggalkan jejeak sekali yek...wish me luck!



4 tolong sok sek:

:: butterfly :: November 8, 2009 at 12:50 PM  

hi Nur Nabilah!! jadik ank yg baek yer....
Gudlak ;)

~iRMa~

umminabilah November 8, 2009 at 1:04 PM  

emmm thanks aunty irma..huhu

CuTeMiUt78 November 9, 2009 at 2:06 PM  

wah..cepatnya join,.. akak baru ke tgk contest ni... datelinenya bulan 12 kan.. lama lagi tu...

umminabilah November 9, 2009 at 3:38 PM  

haa...saje jek..tjuk smangat mgontest...hahaha..