Followers

Hepi besday to me.....

>> 01 November 2009

Salam semua..
amacam semua ari ni ceria? aku mcm biase jek...semalam 31 Oct my besday...satu lg transformasi terjadi..usia ku menginjak ke 26 tahun...N3 ni aku tujukan pade member2 yg wish besday kat aku...especially cikja yg sudi buat n3 besday kat aku:



tuan punyer blog....



siap ade gambar aku lg...comel ke ku pic tu? hehe..


wish of my besday...thank sahabatku....dan x lupa juga member2 blog yg wish kt shout box



thanks to cutemute aka kak Rina and shila...thank alot to all yg mendoakan yg baik2 pada aku...and wish for me...harap tuhan akan makbulkan doaku untuk berjaya dalam hidup dan merealisasikan cita2 aku dan semoga rezeki ku akan dimurahkan melimpah ruah...dan juga memberi kebahagian hidup didunia dan akhirat...may Allah bless me...

4 tolong sok sek:

CuTeMiUt78 November 2, 2009 at 11:55 AM  

hik..hik..hik.. semoga dilimpahi rezeki dan semoga apa yg diimpikan menjadi kenyataan

umminabilah November 2, 2009 at 12:19 PM  

thanks kak

r0ha!Za November 2, 2009 at 3:43 PM  

cam knl jerk mmber kau yg wish besday tu..
kim salam kt dia ek..hehe

umminabilah November 2, 2009 at 3:52 PM  

huhuhu...kura2 dlm perahu...