Followers

Baby with transport contest...update

>> 15 December 2009

Salam semua....

ok n3 ni nk citer pasal contest yg aku anjurkan...Baby With Transport Contest...ramai yg dh participate npknye...wahh...teruja ummi....tp ummi nk betulkan n terangkan cikit pasal transport yg boleh diterima utk contest ni....sebenarnya ummi nk tgk gelagat ank korang main dgn transport yg diorg main kt umah atau kt luar tapi....transport tu bukan yg dduk statik atau erti kata lain bergerak kt ctu jek...ummi nk tgk ank anda main transport yg ade roda yg bleh bergerak kesana kemari...memandangkan Nabilah suka transport jenis2 macam tu...so, transport yg kt pasaraya yg masuk duit tu atau yg ada kt playground mna2 yg statik je...x dterima k...sorry lah kalau ada yg salah faham pasal transport yg ummi maksudkan...harap anda faham k...


6 tolong sok sek:

sis arma November 24, 2009 at 10:38 AM  

Salam..
ummi nabilah, jadi entry saya tu saya perlu tukar picture ka?

http://small-khalifah.blogspot.com

umminabilah November 24, 2009 at 10:45 AM  

salam,
yg akak punyer xpayah tukar sbb ummi dh ambik pic ank akk dgn transport yg color merah tu...pasal ummi nk satu pic jek..

zaza November 25, 2009 at 8:50 AM  

salam.. yang kat entry saya? dah kira pass ke? atau nak kena tukar gambar ni? al maklum.. yang tu kan gambar kat pasaraya?

umminabilah November 25, 2009 at 9:09 AM  

emm oklah bleh diterima...cuma xnk yg msuk duit tu...

BabyIbu December 2, 2009 at 1:26 AM  

salam..erk kalau yang boleh kontrol macam entri saya tu diterima tak? hehe

m@y December 3, 2009 at 9:05 PM  

entry saya dh jenguk?pass kan?