Followers

Baby with transport contest...stickey-mode

>> 15 December 2009

Salam semua....

daku tiba2 je rase nak wat contest....contest ape???tgk banner kat bawah ni


memandangkan Nabilah anak dare aku suke naik mende2 mcm ni...so aku pun teringin gak nk tengok gelagat ank2 korang dgn transport mereka....

ape syarat2 nk join contest ni:

1. mestilah jd follower aku and masukkan dlm bloglist korang....


2.copy banner kt atas kt sidebar anda and ltk kan link contest ni...no link no qualified...

3. Buat satu entri & upload kan pic ank korang dgn aksi bersama transport diorang, letakkan nama , umur dan ceritakan sedikit pasal pic tu....transport tu xkira lah bentuk ape...tapi yg diorang main lah...walker x termasuk k...


4. umur anak korang mestilah 0-3 tahun...kalau pic tu diambil smasa umur ank anda x melebihi 3 tahun boleh lah diterima...


5.hanya 1 pic saja yg dibenarkan utk diupload kalau korang nk ltk banyak pun xpe tp aku lah yg rambang mata nk pilih...tajuk kat atas je dterima


6. hanya seorang ank jek yg dbenarkan msuk contest ni...kalau yg ramai ank dia ade pic dgn transport, korang pilih lah yg tercomel skali nk ltk kt n3 tu...hehe buleh?


7. contest ini bermula pada hari ini 15 Nov 09 dan akan berakhir tepat pada pukul 12 tghari 15 Dis 09. selepas dr tarikh tu x akan dilayan k...


8. terbuka kepada boy n girl k...


9. sesudah wat n3 contest ni silalah tgal jejak kat bawah bersama link korang k...


haaa...syarat2 nye cukup mudah...so ape lagi jomlah join...opps hadiah?? emm dirahsiakan dulu k...akan di publish kan pade next n3....
pemenang akan dipilih seramai 3 org...dan dipilih oleh juri professional...hehe...professional ke? top ten akan dipilih oleh kawan baik aku....sape? adelah....top five akan ditapis oleh hubby aku...and top 3 akan dipilih aku sendiri....so ape lagi....join lah...




133 tolong sok sek:

islam-indah2009 November 15, 2009 at 6:40 PM  

tgk jgn x tgk

http://huda-nizam.blogspot.com/2009/11/baby-with-transport-contest.html

CuTeMiUt78 November 16, 2009 at 2:00 PM  

walllaa... best ni.. eemmm memandangkan dateline lama lagi.. blh la akak menggodek gambo2 mirul.. nanti dah siap n3 will link back k

umminabilah November 16, 2009 at 2:44 PM  

TO HUDA-> GUD LUCK!

umminabilah November 16, 2009 at 2:44 PM  

TO CUTEMUTE-. GODEK2 KAK...XPE LMBT AGI...GUD LUCK

mummy_ayu November 16, 2009 at 4:53 PM  

wah..best nie..nak join, tepek banner dulu yer tuan umah!

umminabilah November 16, 2009 at 5:00 PM  

to mummy_ayu-> sila2...pastikan ikut syarat2 nye k...gud luck

Adlin a.k.a Kyra MomS November 17, 2009 at 7:49 AM  

salam....
saya pun turut serta meriahkan contest ni..so sila view my blog http://hasroylin.blogspot.com kalau ada silap dan salah tolong bagi tau saya k....

Zana November 17, 2009 at 5:15 PM  

Salam ummi nabilah,

saya pn dah join contest ni...
sila...sila..mai terjah...to my blog link

http://saat-saatini.blogspot.com/2009/11/baby-with-transport-contest.html

Zana November 18, 2009 at 9:21 AM  

salam ummi nabilah, rozana hani tu saya jugak la...heheheh

umminabilah November 18, 2009 at 9:22 AM  

to Zana-> ok done...gud luck

Fareen's Life November 18, 2009 at 9:36 PM  

Salam Umminabilah.. pls cek yer qualified ke tak? ni link..

http://fareenlife.blogspot.com/2009/11/baby-with-transport-contest.html

thanks..

Qiszsha November 19, 2009 at 1:06 AM  

Salam Umminabilah

plz check ye my baby girl nie layak ke tak ... this our link

http://qistinabatrisyia-qisz.blogspot.com/2009/11/baby-with-transport-contest.html

tq

follower i : reina

Echa November 19, 2009 at 10:45 AM  

saya dah join yeee.. ini link blog saya.. sila la jengah..

http://my-contest-blog.blogspot.com/2009/11/baby-with-transport-contest.html

Ibu Ayra November 19, 2009 at 1:02 PM  

salam, nak tanya sket pasal contest nih...

transport tu bleh ke yg musical mcm kat shopping complex tu? yang kita masuk duit, dia akan gerak2 n kuar muzik... and buleh ke gambar yg tangkap pakai kamera phone and tak clear sgt tapi still buleh nampak gambar tu...

umminabilah November 19, 2009 at 1:20 PM  

SALAM...sorry yg tu x termsuk catogery transport yg kita mksudkan...buleh je gmbar yg d ambil pkai hpone...asal npk je..

Ibu Ayra November 19, 2009 at 1:39 PM  

ok, thanx...

kojah November 19, 2009 at 2:36 PM  

gud luck kak

QaSeH KiTa November 19, 2009 at 6:34 PM  

salam singgah

nak join gak lehkan...
ni link saya
kalau ada apa2 kekurangan feedback yer...thanks
salam perkenalan...

http://qasehhanizd.blogspot.com/2009/11/baby-with-transport.html

mama November 19, 2009 at 6:55 PM  

salam..

nak join jgk..da bt entry..sudi2 la check ya..tq..ni link..

http://myfamily-diaries.blogspot.com/2009/11/baby-with-transport-contest.html

anamarza November 20, 2009 at 9:41 AM  

Salam perkenalan,

entry tuk contest, sudi2 la terjah...

http://anamarza.blogspot.com/2009/11/baby-with-transport-contest.html

tq

e-caR NazRin aka ibuEiymann November 20, 2009 at 10:37 AM  

ouh..contest lagik..ku suker.. nnt nk godeks gmbq Eiymann dlu.. tngguuuu...

salam kenal..following u eh..

Aishah Megahasz November 20, 2009 at 11:54 AM  

My entry...

http://megahasz.blogspot.com/2009/11/baby-with-transport-contest.html

deazliyanish November 20, 2009 at 2:18 PM  

salam tuan umah, ni saya punya link plak yer

http://deazliyanish.blogspot.com/2009/11/babywith-transport-contest.html

sis arma November 20, 2009 at 9:59 PM  

salam..
ini link entry sis arma,

http://small-khalifah.blogspot.com/2009/11/baby-with-transport.html

***sekiranya ada slh silap pada entry yang sis arma buat, bg tau yer, utk sis betulkan...masih baru dlm joint2 contest ni (^_~)

umminabilah November 22, 2009 at 9:33 AM  

salam...wah..ramai dh join..nti ummi jguk...sape2 x join lg...sila2 godek gmbr...lmbt lg closing date...

Tie-Ibu wawanisolehah November 23, 2009 at 9:59 AM  

Salam nak joint gak..1st time joint contest ni hehe..
Ni link saya ye..

http://bawalsulamtangan.blogspot.com/2009/11/joint-contest-baby-with-transport.html

Terima kasih tuan ruman anjurkan contest ni.

Qistina's Mama n Abah November 23, 2009 at 10:10 AM  

Nak join jugak tapi gi selongkar gambar dulu la ek.. will come back!

deazliyanish November 23, 2009 at 10:21 AM  

nama saya guna yang yanna layola tu ..... huhu... tenkiu..

adda November 23, 2009 at 5:45 PM  

salam ummi nabilah.. nak join contest ni laa.. ini link dia

http://mama-syafi.blogspot.com/2009/11/baby-with-transport-contest.html

thanks

iShLiBeTiSh November 24, 2009 at 3:00 AM  

salam....kak,saye xde anak,tp gmba adik boleh x? =)

umminabilah November 24, 2009 at 9:26 AM  

to ishlibetish: sorry dik, contest ni utk yg ade anak jek..len kali ekk akk buat contest open utk semua

siti nurkhijah November 24, 2009 at 12:34 PM  

salam, sudi-sudilah jenguk kat sini http://naufalnnureen.blogspot.com/2009/11/baby-with-transport-conteststikey-mode.html
klu ada apa-apa yang terkurang bagitau la yer...

Afne November 24, 2009 at 2:23 PM  

salam umminabilah..

afne pn nk join gak. ni entry nya..
http://noorafne.blogspot.com/2009/11/baby-with-transport-contest.html

thanks & regards.

Mama_Aqish November 24, 2009 at 2:44 PM  

salam,

dah join...TQ http://damiaqish.blogspot.com/2009/11/baby-with-transport-contest.html

CtiE zAr November 24, 2009 at 3:07 PM  

dah join gak..sila la jengah ye..kot tak cukup syarat bgtau la..

http://rubyhanapi.blogspot.com/2009/11/baby-with-transport-contest.html

UmiDAnisH November 24, 2009 at 4:43 PM  

salam, haiii.. salam kenal.. nak tanyala.. transpot tu yg hak milik ke atau just bergambar dgnnya pun takpe?maksud saya bergambar dikedai transpot baby.. hihihihi.. kurang arif, sila bantu :)

umminabilah November 24, 2009 at 4:52 PM  

emm leh lah dterima..tp biar yg leh grak jauh2 ekk

zaza November 24, 2009 at 11:30 PM  

salam kenal.. nak join gak.. harap-harap cukup syarat ye..?

ni link saya..

http://prettyzaa.blogspot.com/2009/11/baby-with-transport-contest.html


ada masa,singgah-singgah la kat rumah saya... Thanks

ummi afifah November 25, 2009 at 7:43 AM  

assalamualaikum... salam ukhuwah.. afifah pun join... jemputlah ye:

http://ummi-afifah.blogspot.com/2009/11/baby-with-transport-contest.html

ayuniza November 25, 2009 at 10:00 AM  

Salam Mesra,,,

Kami pun nak turut serta memeriahkan suasana plus plus,, huah,,huah,,huah,,

moh ler :

http://ayuniza374016.blogspot.com/2009/11/baby-with-transport-contest.html

Tapi,, kalu ada salah silap,, kasi tau na,,,, he,,he,,

tq...

adda November 25, 2009 at 12:57 PM  

salam ummi nabilah.. sori tak tau rupanye kena ada transport yg ada roda hihi.. kite dh upload gambar terkini. ini link dia

http://mama-syafi.blogspot.com/2009/11/baby-with-transport-contest.html

thanks

UmiDAnisH November 25, 2009 at 2:40 PM  

salam,

saya pun nak meriahkan contest umminabilah.. jom tgk di http://umidanishku.blogspot.com/2009/11/baby-with-transport-contest-from.html

adda November 25, 2009 at 2:53 PM  

uwaa.. malunyer.. sori yek lupa lak nak letak banner. menyusahkan org betul kan.. thanks ye kerana sabar melayan hehe..

ini link dan banner pn dah letak..
http://mama-syafi.blogspot.com/2009/11/baby-with-transport-contest.html

suhida November 26, 2009 at 12:43 AM  

salam, da wat entry da..datang singgah ye!~
http://fazdarazat.blogspot.com/2009/11/baby-with-transport-contest-from.html
selamat berkenalan jugak. ngee!~

Yanmie November 26, 2009 at 10:29 AM  

Salam kenal,

kita pun nk join jugak. nie kt bawah entrynyer

http://www.yanmieonline.com/2009/11/baby-with-transport-contest.html

IeYzA November 26, 2009 at 11:48 AM  

ummi....
saya nak join yer...
nnt jgn lupa terjah tauu

nie link saya

http://ieyza83.blogspot.com/2009/11/baby-with-transport-contest.html

mekacihhh

shila ariff November 26, 2009 at 12:10 PM  

salam ummi nabilah,

mama n hazim pun join contest ini..

sila le dtg melawat kami di http://shilariff.blogspot.com

shila ariff November 26, 2009 at 12:23 PM  

ini link kami; http://shilariff.blogspot.com/2009/11/pe-syarat2-nk-join-contest-ni-1.html

Sitisifir10 November 26, 2009 at 1:09 PM  

Ummi Nabila, silalah jenguk..huhu tatau la valid ke idak..kalau tak valid tak apa....sobb sob

http://sitisifir10.blogspot.com/2009/11/baby-with-transport-contest.html

lindafendi November 26, 2009 at 2:40 PM  

salam kak ummi, linda dah join this contest..nnt akak g check ya..

ni link: http://iskandarirfan.blogspot.com/2009/11/contest-lagi.html

TudungMudahPakai November 26, 2009 at 3:50 PM  

Salam utk Ibu..singgah ke blog saya..

http://lifemustgoon-tudungmudahpakai.blogspot.com/2009/11/baby-with-transport-contest.html

Ross... November 27, 2009 at 1:26 PM  

salam umminabilah....salam perkenalan..saya joint juga..link saya seperti dibawah...terima kasih...


http://rossrazif.blogspot.com/2009/11/baby-with-transport-contest.html

mama zharfan November 28, 2009 at 10:03 AM  

salam
me dh join...silalah jenguk :

http://suzie284.blogspot.com/2009/11/baby-with-transport-contest.html

tq!!!

Mommy Alya November 29, 2009 at 8:51 AM  

salam...

i dh buat n3 khas utk contest ni... sila2 la dtg terjah yer... boleh la g tau kalu ada yg kurang...

http://alyazahraoncontest.blogspot.com/2009/11/baby-with-transport-contest.html

thx...

UmiDAnisH November 29, 2009 at 12:25 PM  

yuhuuuuu... tolong cek kembali umidanish punya entry, aritu xleh nak upload banner ngan letak list blog sbb tenet ni ha, adeiii.. kalau salah lg bgtau yer.. hope da cukup syrat kita

http://umidanishku.blogspot.com/2009/11/baby-with-transport-contest-from.html

aymen November 30, 2009 at 12:43 PM  

saya dah create entry utk contest ni...check out the post at http://aymentarahal.blogspot.com/2009/11/baby-with-transport-contest.html

thanx

m@y November 30, 2009 at 5:38 PM  

salam,
sy dh wat n3 utk contest ni..sila2 la jenguk yer..

http://maylittleangel.blogspot.com/2009/11/baby-with-transport-contest.html

Hasnor November 30, 2009 at 10:21 PM  

salam...

yeyey! nk join gak..sila jenguk mine yeah..ni entry sy : -

http://cik-ixora.blogspot.com/2009/11/baby-with-transport-contest.html

tQ, Hasnor

miera November 30, 2009 at 11:00 PM  

akum..kita dah join contest awak..sila la jenguk..klu tak cukup syarat bgtau yer...

nie link saya:-

http://mamaalieya.blogspot.com/2009/11/baby-with-transport-contest.html

NORMI BINTI HAJI MAT YUSOF December 1, 2009 at 4:05 AM  

SALAM UMMI NABILAH,
SAYA PON NAK JOIN JUGAK.

JEMPUT MASUK BLOG SAYA :

http://keranakitahambanya.blogspot.com/2009/11/baby-with-transport-contest.html

Tinie a.k.a Ibu Fatin December 1, 2009 at 11:48 AM  

salam ummi nabila, semoga awak sekeluarga sihat, hepi, ceria dan bahagia selalu...salam kenalan dari saya ibu si fatin.. hehehe

saya nak join contest

my link:
http://alek-tinie-fatin.blogspot.com/2009/11/baby-with-transport-contest.html

laila sanuri December 1, 2009 at 2:29 PM  

salam..dh joint..harap2 ada luck!


http://lailasanuri.blogspot.com/2009/11/baby-with-transport-contest.html

aqis090209 December 1, 2009 at 4:09 PM  

dah meriahkn contest nie.. link http://aqis090209.blogspot.com/2009/12/baby-with-transport-contest.html

moga2 ader rezeki kan kwn2...

BabyIbu December 2, 2009 at 1:24 AM  

salam..dah join..ini linknya

http://babyibu.blogspot.com/2009/12/baby-with-transport-contest.html

tq for organizing the contest

E comel December 2, 2009 at 1:33 AM  

salam ummi nabilah, ni my link for the contest: http://ecomelnya.blogspot.com/2009/12/baby-with-transport-contest.html

nnti senang2 jemputla singgah k..tq

Nadra Farissa December 2, 2009 at 9:37 AM  

hi ummi nabilah.. tgk ni ya.. trimas : http://babynadra.blogspot.com/2009/12/baby-with-transport-contest.html

MRS. K December 2, 2009 at 9:54 AM  

salam...
saya pon nak join jugak..

http://alwzbemybaby.blogspot.com/2009/12/baby-with-transport-contest.html

ellis December 2, 2009 at 10:50 AM  

ummi nabilah, jgn lupa terjah ek blog saya.. saya dh join contest ni.. TQ

http://3llism4.blogsport.com

LYaFRINA December 2, 2009 at 10:53 AM  

hai..salam knl...
ni link sy:-

http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com/2009/11/baby-with-transport-contest.html

jgn lupa jguk n3 sy..

AMIEROZIANA December 2, 2009 at 12:04 PM  

salam.......
ibu anas dah joint dah......sajer nak meriahkan contest ni.....

ni linknya ya...

http://amieroziana-anakku.blogspot.com/2009/12/baby-with-transport-contest.html

grenlina December 2, 2009 at 12:32 PM  

Salam.

Joint this contest. First time ni. Singgah2lah ke sini yea:

http://grenlina.blogspot.com/2009/12/baby-with-transport-contest-sticky-mode.html

tiny hayyzad December 2, 2009 at 12:33 PM  

salam kenal...

saje nak m`cube nasib lam contest yg UMMI NABILAh anjurkan...

http://hayyzad.blogspot.com/2009/12/baby-with-transport-contest.html

kalo d yg ckup syarat bgtaw laa yerkk..tkot xcukup syarat plak...

D'NiES December 2, 2009 at 2:05 PM  

salam,
saya mencuba untuk joint contest..
lihat2lah yer : www.syazainies.blogspot.com

Nurkasih December 2, 2009 at 2:19 PM  

hi

nak join contest gak
dah letak pic kat http://adynorkasih.blogspot.com

MamaAimy December 2, 2009 at 2:31 PM  

Salam kenal,

ni link saya

http://permatahati-babyaimy.blogspot.com/2009/12/baby-with-car-contest.html

silat lawat yer

tq

QueenZ December 2, 2009 at 3:24 PM  

salam..dah join..ini linknya

http://qu33nz.blogspot.com/2009/12/baby-with-transport-contest.html

tq for organizing the contest

first time participate nih..berdebar plak..hehe

~: UmmiNor:~ December 2, 2009 at 5:11 PM  

salam,

ni borang saya heheheh

http://nofaz-alin.blogspot.com/2009/12/baby-with-transport-contest.html

tqvm...

- SueN - MrS AzharI - MaMa AfnI - December 2, 2009 at 9:21 PM  

salam perkenalan ummi nabilah, saya dah join contest ni dan ni link dia --> http://blinkblinkbuzz.blogspot.com/2009/12/baby-with-transport-contest.html tengok2 la ek... TQ

UmiDAnisH December 3, 2009 at 8:15 AM  

SAlam UmmInabIlah,

Silala cek entry contest umidanish di http://umidanishku.blogspot.com/2009/11/baby-with-transport-contest-from.html.. lama da menunggu..

mummy_ayu December 3, 2009 at 11:01 AM  

salam...nak join contest...
dah ciap dah entry, ni link nya..kalu ada terkurang, kasi tau ek..tq!
http://mummyayu.blogspot.com/2009/12/baby-with-transport-contest.html

Fuuhhhh la la ..... December 3, 2009 at 11:20 AM  

salam...

hai saya baru nk belajar join contest... kalo ada pe2 tak betui tlg bgtau ye...

http://nora-nasir.blogspot.com/2009/12/baby-with-transport-contest.html

mekasih...

emilia December 3, 2009 at 12:13 PM  

dah join contest ni..ni linknyer yer http://sakuraiman.blogspot.com/2009/12/baby-wif-transport-contest.html

Nurkasih December 3, 2009 at 12:56 PM  

hi
salam perkenalan
nak join contest gak
ni link yg baru ye http://adynorkasih.blogspot.com/2009/12/baby-with-transport-contest.html

foxy susyi December 3, 2009 at 1:08 PM  

hi fren...sronok tul mami n wafiy nk join contest ni..cuba2 la tgk wafiy beposing ye..singgah di link kami http://susyimaroo.blogspot.com/2009/12/baby-with-transport-contest.html

h4ni3 December 3, 2009 at 1:52 PM  

salam umminabilah.. akak nak join jugak ni.. ni linknya..

http://drhanie.blogspot.com/2009/12/baby-with-transport-contest.html

selamat berkenalan skali ye :)

mamaQASrina December 3, 2009 at 2:31 PM  

jangan lupa tengok jejak ni yer!~
wink!~

http://nurinqasrina.blogspot.com/2009/12/baby-with-transport-contest.html

nur rabiatul adawiyyah December 4, 2009 at 10:19 AM  

ummi nabilah;
saya dah join...ni link nye...
http://rabiatul84.blogspot.com/2009/12/baby-with-transport-contest.html

kalau tak cukup syaratnya bgtau ye...

CuTeMiUt78 December 4, 2009 at 4:40 PM  

salam dik,

ok n3 contest ni dah pun siap jemput la dtg tgk..

http://cute-miut78.blogspot.com/2009/12/contest-baby-with-transport.html

harap berpuas hati ngan segala syarat2 yg telah dipenuhi

lindafendi December 5, 2009 at 4:52 PM  

salam kak..sy dah dpt komen akak n dah check banner tu, ha'ah saya lupa link..hehhe sowie...mmg xperasan..nnt sy dah link sy bgtau akak ekk sbb kat umh tenet slow sgt lgsung leh nk edit layout..
by da way, tens yg kak sbb bgtau linda =)

oYa December 6, 2009 at 9:17 AM  

SALAM UMMI ni oya punya ye...kalau tak ckp syarat gitau

http://slamzer.blogspot.com/2009/10/baby-with-transport-contest.html


tankiu

Nur,Nura, Nurad, Yani December 6, 2009 at 12:49 PM  

salam. I've just finished my entry. pls check it out at:
http://nuradyanirosly.blogspot.com/2009/12/baby-with-transport-contest.html

grenlina December 7, 2009 at 8:22 AM  

salam umi nabilah. i dah betulkan post for this contest as requested. silalah lawati this site yea:

http://grenlina.blogspot.com/2009/12/baby-with-transport-contest-sticky-mode.html

take care!

QueenZ December 7, 2009 at 9:20 AM  

salam puan ummi nabilah,

merujuk kepada pertanyaan puan, transport yang raja aqil anaqi naik tu leh gerak merata-rata tempat (yang bayar rm3 tu) :) yang ada beruang, gajah sume tu :)
tu kali pertama dia naik and bergerak sendiri melainkan dia dah melencong ntah mana-mana baru kitorang betulkan. hehe

http://qu33nz.blogspot.com/2009/12/baby-with-transport-contest.html

~: UmmiNor:~ December 7, 2009 at 9:31 AM  

salam uminabilah, saya dah betulkan banner tu, smlm x link..nnt check balik ye, tq

http://nofaz-alin.blogspot.com/2009/12/baby-with-transport-contest.html

IEMA December 7, 2009 at 10:40 AM  

Salam perkenalan sis ijan..
sy pun berminak nak join contest ni heheh...

http://iemaazman.blogspot.com/2009/12/baby-with-transport-contest.html

ummiaqeef December 7, 2009 at 11:20 AM  

salam..

saya dah join ur contest..
my link :
http://ummiaqeef.blogspot.com/2009/12/baby-with-transport-contest.html

TQ..

|| NaFiRaa || December 7, 2009 at 12:05 PM  

salam kenal...

saya pon nak joint jugak!!

http://lovenafira.blogspot.com/2009/12/baby-with-transport-contest.html

jemput terjah n cek ye puan penganjur.

mekasih~:)

Esfarizam December 8, 2009 at 3:37 AM  

salam, ni first time saya join contest2 camni...sila bgtau kalu ad salah dan silap ye..blog saya

http://ummu-kauthar.blogspot.com/2009/12/baby-with-transport-contest.html

lindafendi December 8, 2009 at 8:32 AM  

salam kak..linda dah link kan banner yg kat sidebar tu nnt akak check balik ye... =)

ummiaqeef December 8, 2009 at 3:59 PM  

sori sis..dah add bloglist..tq..

Momma Mia December 8, 2009 at 8:53 PM  

Salam UMMI NABILAH,

N3 kami di sini. Jemput terjah yer. http://alinalan.blogspot.com/2009/12/baby-with-transport-contest.html

umminabilah December 8, 2009 at 9:40 PM  

salam...ok done...gud luck ekk

Esfarizam December 8, 2009 at 11:55 PM  

ummi nabilah

nama follower sya tu, esfarizam

http://ummu-kauthar.blogspot.com/2009/12/baby-with-transport-contest.html

laila sanuri December 9, 2009 at 12:11 PM  

salam..
sori..terlalu excited nk joint..sampai terlupa nk recheck.hehehe

dh follow as lailasanuri,n already add to bloglist.thanks

http://lailasanuri.blogspot.com/2009/11/baby-with-transport-contest.html

..nOj.. December 9, 2009 at 2:59 PM  

hai nk join gak... ni link sy... kalau ade ape x cukup inform ek...
http://my1sybb.blogspot.com/2009/12/baby-with-transport-contest.html

aLoNg@Na December 9, 2009 at 4:53 PM  

slm awak..kita dh join contest ni..all conditions done...

ni link kita..
http://wannapunyerblog.blogspot.com/2009/12/baby-with-transport-contest.html

nanti ummi check n inform kita if ada yg msih xcukup ek..

Salam Kenal dari MamaDanish

miemiey December 9, 2009 at 7:06 PM  

nak tya anak saudara leh tak join contest ni....maklum laa ank saya dah terlebey umooo....

umminabilah December 9, 2009 at 8:22 PM  

to miemiey-> sorry dear...ank sedara x qualified...ank sdri jek...sorry ekk

Mrs. Adz December 9, 2009 at 8:53 PM  

salam..

dah siap n3 ni..silalah terjah ye..selamat memilih..

http://nuraleesya.blogspot.com/2009/12/baby-with-transport-contest.html

Naz-Segalanya disini December 10, 2009 at 12:30 AM  

nak join umi nabilah
http://is3riziburikazz.blogspot.com/2009/12/baby-with-transport-contest.html

Orked December 10, 2009 at 1:56 PM  

salam..

ni link orked..kalu x cukup syarat gtau ekk

http://ometomeiorked.blogspot.com/2009/12/baby-with-transport-contest.html

AbQar|'s December 11, 2009 at 5:17 AM  

salam kenal umminabilah

ni entry ummiabqari

http://abqariandfamily.blogspot.com/2009/12/baby-with-transport-contest.html

TQ in advance!

Aleyn December 11, 2009 at 6:24 AM  

I pun dah buat entry

http://aiqhil.blogspot.com/2009/12/baby-with-transport-contest.html

Sila terjah yer..

TQ

mamaEsya December 11, 2009 at 10:57 AM  

mamaesya pon nak join:

http://familiesya.blogspot.com/2009/12/baby-with-transport-contest.html

geez December 11, 2009 at 2:44 PM  

Salam....

Jemput singgah ke

http://lifeonmyfingertip.blogspot.com/2009/12/baby-with-transport-contest.html

Komen ye kalo ade silap :)

Hana Izwan December 11, 2009 at 9:21 PM  

salam...

saya dah join... jenguk ye nanti..tq

http://hana-aqmi.blogspot.com/2009/12/baby-with-transport-contest.html

zhaslin December 11, 2009 at 11:50 PM  

Salam kenal...

Saya pun nak join gak.. jemput tgk k

http://rezlin.blogspot.com/search/label/Baby%20With%20Transport%20Contest

Suya December 12, 2009 at 5:47 AM  

Hai...salam jengah...saya datang untuk memeriahkan lagi contest ni :)...silalah jengah ke entry dibawah :)

http://norsuriya.blogspot.com/2009/12/baby-with-transport-contest.html

diya December 12, 2009 at 2:54 PM  

salam kak..
nak join contest yer..
jgn lupe pi blog saya..

http://diyalova84.blogspot.com/2009/12/baby-with-transport-contest.html

Em's Family December 13, 2009 at 11:05 AM  

Salam saya join juga

http://jomjoincontest.blogspot.com/2009/12/baby-with-transport-contest.html

Thanks

SuZiE December 13, 2009 at 11:20 AM  

salam..
sy dah join contest ni..

silalah terjah ye..

http://suzieshamhaikal.blogspot.com/2009/12/baby-with-transport-contest-sticky-mode.html

kalo ade terkurang bitau la ye.. Thanks!

nornilia December 13, 2009 at 4:38 PM  

Salam perkenalan..

saya da join tau contest ni.

silalah jenguk ye...tq :)

http://nornilia.blogspot.com/2009/12/baby-with-transport-contest.html

nornilia December 13, 2009 at 5:39 PM  

Salam..saya da masukkan tau dalam list blog saya...tq yek tegur saya..hihi

http://nornilia.blogspot.com/2009/12/baby-with-transport-contest.html

:: butterfly :: December 13, 2009 at 7:59 PM  

salam..
follower dh lame sign in so mesti u pyh sket nk track..

http://seindahbutterfly.blogspot.com/2009/12/baby-with-transport-contest.html

tq

LisaVsKhusairi December 14, 2009 at 9:52 AM  

aii..sy dh join..sila lah terjah..sorry cz letak 2 pict..ada 2 je koleksi..huhu..
http://erynaraisya.blogspot.com/2009/12/baby-with-transport-contest.html

wansteddy December 14, 2009 at 11:29 AM  

dah join diz contest... jemput2 singgah ijan :)

http://wansteddy.blogspot.com/2009/12/contest-ini-dianjurkan-oleh-ijan-ibu.html

paij188 December 14, 2009 at 4:44 PM  

salam,

selamat berkenalan. berminat jugak nak baby.

fairus, dubai.

zhaslin December 14, 2009 at 10:34 PM  

http://rezlin.blogspot.com/

salam, saya dah cek kat follower nama lincax70. nak kena tukar nama ker? nanti bagitau ok..

zhaslin

zhaslin December 14, 2009 at 10:35 PM  

saya follow jadi x keluar gambar la

nora mazlina December 14, 2009 at 11:32 PM  

SALAM..DAH JOIN CONTEST..

NNTI JENGUK KAT SINI YER

http://sakrinorafamily05.blogspot.com/search/label/BABY%20WITH%20TRANSPORT%20CONTEST

Damia Aleesya & Damia Ayunie December 15, 2009 at 9:18 AM  

dabommmmmmmmmm.....
entry paling pantas ni yg pernah dibuat...

harap2 x disqualified .....sempat lagi ni b4 12 tengahari...

nanti puan/tuan penganjur jengok2 kat sini yer..

http://ibuayahdamia.blogspot.com/2009/12/baby-with-transport-contest.html

p/s: terkurang, terlebih tu nanti bagitau yer....

Farra Dhelina December 15, 2009 at 10:41 AM  

SALAM... saya nak join kontes awkk..harap masih tak terlambat lagi hihi..

my link

http://fdhelina.blogspot.com/2009/12/baby-with-transport-contest.html

jgn lupa jenguk yeh..

tenkiuu.. ;)

E.L.I.Z.A December 15, 2009 at 1:56 PM  

Salam umminabilah,
hurmm saya tahu, saya dh terlambat..tp xpe, saya cuba nasib..kalu diterima, syukran ☺

ni link saya ye:

http://elizakru.blogspot.com/2009/12/baby-with-transport-contest.html