Followers

Baby With Car Contest

>> 22 November 2009

salam semua..
td jln2 kt blog org terjumpa contest ni lak...rse mcm nk try..hehe..
contest ni anjuran mrs faezs



.. : TERMA DAN SYARAT :..
  • Terbuka kepada semua pem'blog'2 sekalian [yer la mesti la ada blog kalo tak camner nak wat N3 kan? erk!]
  • Of kos anda kena memenuhkan bahagian Follower blog kami hehehe [Jadi follower la tuh] dan Add blog kami dalam blog list anda
  • Letak banner contest di sidebar blog anda. Banner mestilah di'link'kan terus pada contest nih
  • Letak gambo anak anda beserta nama, umo, jenis kereta dan kalo anda ahli kelab memana keta letak la skali ek [Jenis keta dan samada anda ahli kelab atau tak, x ada kena mengena ngan pemilihan pemenang.. cuma kami sesaja nak tau hehehe] Dan jangan lupa anak anda dicalonkan untuk kategori mana.
  • Terbuka pada kekanak yang berumur 5 tahun kebawah pada tahun 2009
  • Setelah siap N3 anda, sila tinggalkan jejak di bahagian komen supaya kami leh menjengah N3 anda
  • Pemenang akan dipilih berdasarkan of kos kecomelan [sumer baby comel kan] dan gaya posing [mengikut kategori] 
  • Juri-Juri jemputan khas adalah terdiri dari ahli kelab PROSBOC. So adil pada sumer sbb dorang tak kenal anda dan anda pon tak kenal dorang. So diorang 100% akan pilih berdasarkan pada gambar.
Tarikh tutup penyertaan adalah pada 1 Disember 2009 pukul 11.59 mlm.
Top 5 bagi each kategori akan diumumkan pada 5 Disember 2009 dan Pemenang akan diumumkan pada
7 Disember 2009 bersempena AGM Prosboc 

so pesertanye:



 

Nama: Nur Nabilah Ilhami Binti Mohd Noor
Umur: 1 Tahun 1 Bulan
kategori: aksi paling sopan
jenis kereta : Honda accord 2.0

cerita pasal pic kat atas...Nabilah sekarang kalau naik kereta diam jek..dia suke pkai cermin mata bila naik kereta...tgklah dia ...sengih jek bila dpt pakai cermin kereta bila naik kereta...harap2 nabilah mnang...hrp jgk pngajur berpuas hati...




2 tolong sok sek:

Izza November 22, 2009 at 3:37 PM  

nk g mana tu pkai spek mata

umminabilah November 23, 2009 at 9:06 AM  

jalan2 lah aunti izza...hikhik