Followers

Miela77 Aksi Di Aidilfitri Contest

>> 04 October 2009

Miela77 Aksi Di Aidilfitri Contest




syarat2 nk join:
Pertama : Uols perlulah menjadi follower Miela77 dan mesti add http://miela77.blogspot.com/ kat link kengkawan uols.

Kedua : Uols perlu copy banner diatas dan tepek kat entri dan sidebar uols dengan linkback ke blog penganjur.

Ketiga : Buat entri dan Uols tepeklah gambar Aksi Di Aidilfitri yang paling spontan dan cerita ttg aksi tersebut. Tak kisahlah aksi macam mana dan zaman bila janji spontan dan mencuit hati sesiapa yang melihatnya. Kemudian, beritahu penganjur kenapa uols perlu dipilih sebagai pemenang.

Keempat : Ceritakan apa yang uols tahu tentang Produk UK Antivirus Formula Bio-Tech Herbal. Penceritaan yang kreatif akan meraih markah bonus.
Hadiah Tambahan

Kelima : Sekiranya anda membeli UK Antivirus Formula Bio-Tech Herbal bernilai RM57, anda layak dinilai berasingan dan mendapat hadiah tambahan bernilai RM40 yang berupa produk UK Antivirus dan Bio Aura. Hanya perlu nyatakan nombor track Pos Laju yang uols dapat semasa penghantaran didalam entri uols sahaja. Pada yang belum membelinya, uols boleh order dan automatik uols layak untuk dinilai bagi hadiah tambahan ini.

Keenam : Sila tinggalkan komen di kotak komen entri ini dengan menyertakan link entri uols dan email address.
dan aksinye ialah...

he..he..he..time ni Nabilah dh kepenatan menerima tetamu datang yg asyik hulur angpau padenye..hik..hik..kcian lak aku tgk anak dare aku sorang ni...tukang terima angpau pun leh penat ke dik? he..he..aksi ini sgt lucu bg aku..

Sedikit info tentangProduct Anti-Virus Bio-Tech Herbal:

boleh melegakan pelbagai jenis penyakitserta mencegah H1N1selain untuk melegakan selsema, batuk, sakit tekakmelegakan demam panas, melecurdan macam2 lagi jenis penyakitdengan cara penggunaan yang sgt mudahdan sudah terjamin keberkesananya..
nak tau lebih lanjut atau nak order produk ni,leh jenguk kat sini harganya pun murah dn berpatutan

sesapa nk jadi ejen sila contact Miela.77@gmail.com

harap penganjur contest berpuas hati dgn penyertaan ini....thak you..

4 tolong sok sek:

r0ha!Za October 4, 2009 at 9:26 PM  

la..cian nyer kt nabilah..smpai mcm tu skali..hadoii la anak dara ni..
k gud luck yer nabilah cyg

umminabilah October 5, 2009 at 8:46 AM  

thanz Ku...

miela77 October 5, 2009 at 3:16 PM  

salam..wah..banyak nabila dpt duit raya sampai penat cenggitu...semua wokeh..

doublekan penyertaan dengan setiap pembelian uk antivirus melalui blog.

Anyway...good luck

umminabilah October 5, 2009 at 3:26 PM  

he..thanks