Followers

LEMARIUMMI COLLECTIONS (LUC) GIVEAWAY- sticky mode

>> 24 October 2009



 

Salam semua...
aku join contest lgik..dh bertimbun ni join contest x mnang2 lg ni...xpe...x de rezeki lg mane tau kot yg ni dpt...
contest ni  di anjur oleh lemariummi.

so sape2 nk join ni syarat2 contest ni:

1. Sesapa je boleh join


2. Buat 1 entry berkenaan LUC GIVEAWAY kat blog anda


3. Promote tentang LUC GIVEAWAY ni (pastikan sticky mode dan gunakan tajuk di atas je ye) sehingga 24 Oktober 2009


4. Pastu link kan blog LUC ni kat blog korang


5. Sign up as follower blog LUC


6. And last sekali, tinggalkan nama, email dan tulis komen ek . Senang utk saya link semula ke blog anda semua.


7. Pemenangnya akan dimaklumkan selepas 24 Oktober 2009.


8. Cabutan secara random akan dibuat bagi mengetahui siapa pemenangnya dan akan dilakukan oleh Mr. Z (My dear hubby - yg byk membantu saya)

so saper2 nk join buleh lah ke blog ni

2 tolong sok sek:

CuTeMiUt78 October 19, 2009 at 10:09 AM  

eemmm takpe.. insyallah satu hari nanti mesti menang..
good luck k

umminabilah October 19, 2009 at 10:37 AM  

hik..hik..gile contest ni kak...hahaha..