Followers

daku wat contest....-sticky mode

>> 26 November 2009

untuk normal entri scroll ke bawah

Salam semua..
kali ni aku nk wat perubahan kit...biasenye aku msuk contest yg tgh tumbuh mcm cdawan...kali ni aku nk wat wat contest sempena besday aku yg akan dtg........contest ape??korang npk x no. kat bawah ni


haha...sekarang no. berape singgah kt blog aku ni dh msuk 01073...aku mencari sape2 yg berjaya capture no. 03110. so, pade sape2 yg brjaya capture no.sila print screen and sila e-mail kan pada aku di umminabilah@gmail.com. dannn..anda perlu meneka tarikh lahir ku serta umurku pd tahun ini....hadiah??? hadiah menarik menunggu anda...x leh ah umum skarang akan d beritahu sempena hr lahir aku...so korang makesure jgn terlepas capture no. tu k...jgn smpai aku lak yg capture no. tu..wa..wa..wa...so check it out...kita tgk sape yg kena.....

6 tolong sok sek:

r0ha!Za October 20, 2009 at 3:35 PM  

mntk2 aku yg dpt..hahaha..
woo..tiap2 hari aku msuk sini

senang je nk main teka2 nih..hehehe

umminabilah October 20, 2009 at 3:40 PM  

woi jgn lpe print screen, buktikan pdku my frens...

CuTeMiUt78 October 20, 2009 at 4:18 PM  

wah... buat contest rupanya.. emmm harus la terjah hari2 ni..

umminabilah October 20, 2009 at 4:21 PM  

sila2 kak...hadiah best tau...tp rhsia dlu..

ibu emy efy eqy November 5, 2009 at 2:29 PM  

menarik nampaknya contest ni. ok, akak cuba nanti...

umminabilah November 5, 2009 at 4:10 PM  

ya...sila2 gud luck