Followers

si comel berbaju raye contest

>> 27 September 2009

salam...contest lg...kali ni aku join contest si comel berbaju raye...he kalau korang nk join ni syarat2 nyer:



1. Jadi Follower BabyIbu dan add BabyIbu dalam bloglist anda- Done
2. Letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini- Done
3. Membuat entri mengenai contest ini diblog anda - Done
4. Dalam entri itu, upload satu (1) gambar si comel anda berbaju raya (berbaju raya = baju kurung/baju melayu)- Done
5. Sila nyatakan nama si comel dan umurnya-Done
6.Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke BabyIbu dan semua sponsor (no link back will be disqualified)- Done
7. Bila dah siap, tinggalkan link entri - Done

Dan pesertanye...tarra..



Name:Nur Nabilah Ilhami Binti Mohd Noor

Umur: 11 Bulan

Kategori: Girl
comel kan nabilah berbaju kurung...first time raye...

dan ini lah sponsor2 contest ini





TH,


Niko..


so, korang kalau nk join click link ini..babyibu
so pada penganjur contest ni hrap berpuas ati n hrp aku dh penuhi syarat2 nyer...

6 tolong sok sek:

kojah September 27, 2009 at 11:58 AM  

godd luck kak =)

umminabilah September 27, 2009 at 12:05 PM  

thankz kojah..x pnah mnang lg ni ..hrp2 mnang..he

r0ha!Za September 27, 2009 at 3:01 PM  

gud luck ler kwn..rugi eh xdok anak..kalu x leh join contest gok..haishh

umminabilah September 27, 2009 at 3:03 PM  

thankz ku..knape x leh jguk blog mu?

BabyIbu October 10, 2009 at 9:46 AM  

Salam jengah..ok cukup semua syarat..good luck ye!!

umminabilah October 12, 2009 at 1:47 PM  

yuhuu..wish me luck..