Followers

๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰SALE !! BEFDAY SABELLA๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰

>> 10 January 2020


Happy Birthday Sabella‼️
Sempena ulang tahun Sabella yang ke-4, kami berbesar hati nak bagi promo #FREEPOSTAGE dan POTONGAN HARGA sehingga RM110 untuk design yang terpilih.

RAUDHAH & MAWADDAH

❌ N/P: RM 199/PASANG
๐Ÿ”ฅ HARGA BDAY SABELLA: RM 89/PASANG BAGI PEMBELIAN 2 PSG KEATAS @ RM99/PSG BAGI PEMBELIAN SEPASANG.
๐ŸŽŠJIMAT RM110‼️
PERCUMA KHIMAR + FREE POSTAGE**

ESTELLA 2.0

❌ N/P: RM 129/PASANG
๐Ÿ”ฅ HARGA BDAY SABELLA: RM 49/PASANG BAGI PEMBELIAN 2 PSG KEATAS @ RM59/PSG BAGI PEMBELIAN SEPASANG.
๐ŸŽŠJIMAT RM80‼️

QAISSA SUIT

❌ N/P: RM 189/PASANG
๐Ÿ”ฅ HARGA BDAY SABELLA: RM 59/PASANG BAGI PEMBELIAN 2 PSG KEATAS @ RM69/PSG BAGI PEMBELIAN SEPASANG.
๐ŸŽŠJIMAT RM130‼️

LONA BLOUSE

❌ N/P: RM 89/PASANG
๐Ÿ”ฅ HARGA BDAY SABELLA: RM 37/HELAI BAGI PEMBELIAN 3 HELAI KEATAS @ RM49/HELAI BAGI PEMBELIAN 1-2 HELAI
๐ŸŽŠJIMAT RM52‼️

INGAT!! STOK TERHAD.. SAPE CEPAT DIA DAPAT.. LAMBAT NANTI MELEPAS... ๐Ÿคญ๐Ÿคญ

JADI.. AYUH BERTINDAK SEKARANG DENGAN TEKAN LINK DI BAWAH NI UNTUK ORDER..๐Ÿ‘‡๐Ÿฝ๐Ÿ‘‡๐Ÿฝ

www.wasap.my/60146392020/bdaysabella

Sah sehingga 14 Jan 2020 je tauuuuu..

 POS OUT 7- 10 HARI BEKERJA (BUKAN PENERIMAAN)

*saiz 4XL dan 5XL add RM5/psg
**postage add seperti rate terkini KECUALI RAUDHAH DAN MAWADDAH (FREE POSTAGE DHL BAGI ZON SEMENANJUNG SAHAJA)

#sabella
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapanakgosok
#happybirthdaysabella







❤️❤️set umrah murah๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ

>> 09 January 2020



[[SET : BAJU + SELUAR + TUDUNG #RM99]]

Alhamdulillah..syukur sangat bila dah jumpa baju yang sesuai untuk bawa pergi UMRAH..dan patuh syarak. 

Sejak bekenalan dengan set #set_raudhah ni senang nak berjalan travel jauh2. Kerana Raudhah di hasil kan dari Material #moss_crepe kain yang #tak_payah_iron dan kain susah kedut . Yang pasti baju ni tidak melekat di badan dan jenis #Kain_sejuk . Sangat sesuai di pakai semasa musim panas.

Ramai juga yang bawa set raudhah ni salah satu baju di pakai ketika UMRAH. Kerana mudah untuk pergerak kan dan menjimat kan masa. Memang sesuai sangat2 untuk di bawa travel or Balik kampung .Packing dalam beg. Keluarkan dan terus sarung. Semudah ABC nye baju ni. Hilang berat beg, sebab dah tak payah standby iron lagi. 

Set raudhah terhasil dengan pelbagai #Warna terbaru, set raudhah ni memang Wowww sangat2..boleh jatuh cinta padang pertama, bile pertama kali menyarung nye. Melting habis di buat nye..Siapa yang dah pakai sekali pasti akan repeat lagi, ramai cust repeat order dan siap rekomen kat kawan2 & sedare.

Set raudhah ni bukan sahaja patuh syarak tapi sangat2 selesa kerana #design_loose_cutting ia juga menjadi pilihan wanita suri rumah mahu pun yang bekerjaya kerana design yang santai dan memudah kan pemakai dan Sesuai semua tempat dan keadaan. Mempunyai #size xS hingga size 5xL. Baju ni #frendly_wuduk kerana lengan baju di jahit mengguna kan cuff bergetah, bagi memudah kan untuk mengambil wuduk. Sangat #frendly_solat. Senang kan tak perlu tukar2 baju. 

Mahal tak harga set raudhah ni?

Harga normal RM199

Tapi tapi tapi..

Jangan risau Lina kasi HARGA PROMOSI SAMPAI HABIS

HANYA RM99 /  ( blouse + palazo + tudung )

HANYA RM99 /  ( blouse + palazo + tudung )

HANYA RM99 /  ( blouse + palazo + tudung )

Uolllz jangan tunggu lama2. Siapa cepat die dapat.

Whatsapp  untuk lebih detail klik link 

Klik utk whatsapp
www.wasap.my/60146392020/set_raudhah_new_colour

Klik utk whatsapp
www.wasap.my/60146392020/set_raudhah_new_colour

#baju_sedondon
#baju_berzanji_sedondon
#baju_bridesmaid_sedondon
#baju_kolej_sedondon
#baju_cikgu_sedondon
#baju_convo_sedondon
#baju_raya_sedondon





๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅpromosi baju sabella sempena tahun baru๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ

>> 08 January 2020



Assalamualaikum...

sempena tahun baru 2020 sabella mmbuat promosi harga murah2 je❤️❤️
berminat nk order click link wasap ye ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

www.wasap.my/60146392020







kurung estella 2 hot selling๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ by sabella





๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ Dapatkan design hot selling ESTELLA 2.0 Sempena SABELLA 2020 dengan serendah RM49/psg‼️

๐ŸŒนESTELLA 2.0๐ŸŒน

Harga asal RM129/psg
Kini janya RM49/psg! *
JIMAT RM80‼️

✔Material moss crepe (memeri)
✔Kain duyung (getah penuh)
✔Mudah untuk ambil whuduk 
✔Tak perlu gosok
✔Kain sejuk
.
Insyaallah menutup aurat dengan sempurna dengan rekabentuk yang longgar dan selesa dibahagian bawah baju
.
 STOK PUN SANGAT TERHAD. 
.
Nak order?
.
Klik je link bawah ni ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
www.wasap.my/6146392020/estella
.
*4XL @ 5XL ADD RM5/ helai
*Harga tak termasuk kos penghantaran.
*Harga belian sepasang sahaja ialah RM59/psg.

#sabella
#bajutanpagosok
#bajuviraltanpagosok
#bajukurung
#minikurung
#raudhah
#lorez
#estella